Vyno mielės

Rasta 42 prekės(-ių).

Rodoma 1-42 iš 42 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Vyno mielės E 123

35941
1,60 €
Vyno mielės ES 123, mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.., Fermentacijos metu pagerinta aromatinę kokybę, bei antrinių arom

100g. Vyno mielės E 123

35941-100
11,45 €
100g. Vyno mielės E 123, Vyno mielės ES 123 mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Fermentacijos metu pagerinta aromatinę ko

Vyno mielės 100 AROMA WHITE

72220-100
9,90 €
Vyno mielės MOSKAT AROMA WHITE, mielės, rekomenduojamos jaunų, baltųjų ir rožinių vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Tinka gaminant midų.„AROMA WHITE“ rekomenduojama fermentuot

Vyno mielės REDFRUIT - BOŽOLE - 500 g.

11911-500
59,00 €
Vyno mielės REDFRUIT - BOŽOLE - 500 g., VYNO MIELĖS FERM REDFRUIT "BOŽOLĖ NUVO" naudojamos nebrandinamiems arba trumpo brandinimo vynams. Šio tipo vyno mielės tinka aromatingų, raudonųjų ir rožinių, jaunų vynų gamybai. Fermentacijos metu mielė

Vyno mielės SYRAZ - ES 488 - 100 gr.

71391-100
11,10 €
VYNO MIELĖS SYRAZ - ES 488-100g., Vidutinio brandinimo, aromatingiems, raudoniesiems ir rožiniams vynams gaminti. Tinka gaminant vynus iš mėlynių, mėlinųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. Su šiomis mielėmis rekomenduj

Vyno mielės TOP 15

17340
1,60 €
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15 STIPRIAM VYNUI., Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tink

Vyno mielės SYRAZ - ES 488

71391
1,59 €
VYNO MIELĖS SYRAZ - ES 488, Vidutinio brandinimo, aromatingiems, raudoniesiems ir rožiniams vynams gaminti. Tinka gaminant vynus iš mėlynių, mėlinųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. Su šiomis mielėmis rekomendujame na

RESTART vyno mielės top-15

17341
1,60 €

RESTART vyno mielės top-15, Sausosios vyno mielės RESTART -TOP15 Tinka baltiesiems ir raudoniesiems vynams. Naudojama per anksti nustojusiam fermentuotis vynui atgaivinti arba naujam vynui užraugti., Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cere

TOKAJ vyno mielės

20468
2,30 €
TOKAJ VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. TOKAJ vyno mielės tinka gaminant

SC MIELĖS - 500

165202-500
22,40 €

SC MIELĖS - 500, UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač gaminant saldžiuosius vynus., Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae., Grynasis kiekis: 500 g. Laikyti saus

Vyno mielės REDFRUIT - BOŽOLE - 100 g.

11911-100
15,20 €
Vyno mielės REDFRUIT - BOŽOLE - 100 g., VYNO MIELĖS FERM REDFRUIT "BOŽOLĖ NUVO" tipo vyno mielės. Raudonam ir rožiniam intensyvaus aromato vynui. Tinka gaminant vynus iš mėlynių, mėlinųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, a

STEINBERGER vyno mielės

20449
2,30 €
STEINBERGER VYNO MIELĖS, Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamas sausam vynui gaminti. Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C. Pakelio užtenk

100 g Universalios vyno mielės SC

16520-100
6,30 €
100 g Universalios vyno mielės SC, UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC Naudojamos gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus. Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae. Grynasis

Vyno mielės REDFRUIT - BOŽOLE

11911
1,60 €
Vyno mielės REDFRUIT - BOŽOLE, VYNO MIELĖS FERM REDFRUIT "BOŽOLĖ NUVO" tipo vyno mielės aromatingų, raudonųjų ir rožinių, jaunų vynų gamybai. Tinka gaminant vynus iš mėlynių, mėlinųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aroni

CHERESO vyno mielės

20478
2,30 €
CHERESO VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. CHERESO vyno mielės tinka gami

Universalios vyno mielės SC

16520
1,30 €
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC, Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus., Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces cerevisiae., Grynasis kiekis: 10 g. Laikyti: sausoje vietoje

PORTVEIN vyno mielės

20475
2,30 €
PORTVEIN VYNO MIELĖS, Tinka gaminant raudonuosius vynus iš juodųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynųjų slyvų, vyšnių, mėlynių, mėlynųjų ir raudonųjų vynuogių, gervuogių, aronijų,aviečių, braškių. Portvein vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius namini

MADEIRA vyno mielės

20472
2,30 €
MADEIRA VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonųjų slyvų, geltonųjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. Madeira vyno mielės tinka gam

BORDO vyno mielės

20411
2,30 €
BORDO VYNO MIELĖS , Šios vyno mielės tinka gaminant raudonuosius vynus iš juodųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynųjų slyvų, vyšnių, mėlynių, mėlynųjų ir raudonųjų vynuogių, gervuogių, aronijų, aviečių, braškių. Bordo vyno mielės labiausiai tinka gaminant sau

Universalios vyno mielės STIPRIAM vynui

20402
2,30 €

Universalios vyno mielės STIPRIAM vynui, UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS STIPRIAM VYNUI GAMINTI(iki 17% stiprumo) Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios vyno mielės tinka gaminant

BURGUNDIŠKOS vyno mielės

20413
2,30 €
"BOURGOGNE" BURGUNDIŠKOS VYNO MIELĖS -, Tinka gaminant raudonuosius vynus iš raudonųjų ir juodųjų serbentų, vyšnių, mėlynių, mėlynųjų vynuogių, gervuogių. Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C., Pastaba: aukštesnėje

Rinkinys RAUDONO vyno gamybai

22185
6,00 €
Rinkinys RAUDONO vyno gamybai, Pilnas rinkinys raudoniesiems vynams gaminti iš įvairių uogų ir vaisių. Čia rasite visų pagrindinių priedų kurių reikia gaminant vynus nuo pat pradžių iki galo, įvairių receptų kaip pasigaminti naminį vyną aviečių, mėlynių,

Rinkinys BALTO ir ROŽINIO vyno gamybai

22180
6,00 €

Rinkinys BALTO ir ROŽINIO vyno gamybai, Pilnas rinkinys baltiesiems ir rožiniams vynams gaminti iš įvairių uogų ir vaisių. Čia rasite visų pagrindinių priedų kurių reikia gaminant vynus nuo pat pradžių iki galo, įvairių receptų kaip pasigaminti naminį vyn

UNIVERSALUS RINKINYS NAMINIO VYNO GAMYBAI

22175
5,80 €

UNIVERSALUS RINKINYS NAMINIO VYNO GAMYBAI, Pilnas universalus rinkinys baltiesiems ir raudoniesiems vynams gaminti iš įvairių uogų ir vaisių. Čia rasite visų pagrindinių priedų kurių reikia gaminant vynus nuo pat pradžių iki galo, įvairių receptų kaip pas

UNIVERSALIOS vyno mielės

21715
1,74 €
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus. Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomy

100 g. Universalios vyno mielės TOP 15

17340-100
9,90 €
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15, STIPRIAM VYNUI. Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tink

500 g. Universalios vyno mielės TOP 15

17340-500
39,00 €
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15, STIPRIAM VYNUI. Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tink

Vyno mielės CABERNET SAUVIGNON-VINTAGE RED

72330
1,59 €
Vyno mielės CABERNET SAUVIGNON-VINTAGE RED, VYNO MIELĖS VINTAGE RED pasižymi savo gebėjimu padidinti raudonų vaisių aromatą bei saldumą brandinimo metu. Gamina daug glicerolio ir manoproteinų kas įtakoja spalvai, aromatinių junginių stabilumui bei švelnin

Vyno mielės CABERNET SAUVIGNON-VINTAGE RED 100 gr.

72330-100
9,90 €
Vyno mielės CABERNET SAUVIGNON-VINTAGE RED 100 gr., VYNO MIELĖS VINTAGE RED pasižymi savo gebėjimu padidinti raudonų vaisių aromatą bei saldumą brandinimo metu. Gamina daug glicerolio ir manoproteinų kas įtakoja spalvai, aromatinių junginių stabilumui bei

Vyno mielės CABERNET SAUVIGNON-VINTAGE RED 500 gr.

72330-500
35,00 €
Vyno mielės CABERNET SAUVIGNON-VINTAGE RED 500 gr., VYNO MIELĖS VINTAGE RED skirtos vidutinį ir ilgą laiką brandinamiems vynams gaminti, pasižymi savo gebėjimu padidinti raudonų vaisių aromatą bei saldumą brandinimo metu. Gamina daug glicerolio ir manopro

Vyno mielės SYRAZ - ES 488 - 500 gr.

71391-500
42,85 €
VYNO MIELĖS SYRAZ - ES 488-500g., Brandinamiems, aromatingiems, raudoniesiems ir rožiniams vynams gaminti. Jau alkoholinės fermentacijos pabaigoje vynas yra išraiškingas savo aromatais o pagamintas vynas yra ryškios struktūros ir stabilios spalvos. Vynuos

Vyno mielės ENARTIS ES-401

36801
1,60 €
Vyno mielės ENARTIS ES-401, ES 401 yra mielės, geras fermentatorius, turintis tinkamos mitybos, gamina fermentacijos esterius, kurie sustiprina vyno vaisių savybes ir kartu atsižvelgia į vynuogių veislės savybes. Tai taip pat gali pašalinti dalį obuolių r

Vyno mielės ENARTIS ES-401 100g

36801-100
11,00 €
Vyno mielės ENARTIS ES-401-100g., ES 401 yra mielės, geras fermentatorius, turintis tinkamos mitybos, gamina fermentacijos esterius, kurie sustiprina vyno vaisių savybes ir kartu atsižvelgia į vynuogių veislės savybes. Tai taip pat gali pašalinti dalį obu

Vyno mielės 500 ENARTIS ES-401

36801-500
43,70 €
Vyno mielės ENARTIS ES-401-500g., ES 401 yra mielės, geras fermentatorius, turintis tinkamos mitybos, gamina fermentacijos esterius, kurie sustiprina vyno vaisių savybes ir kartu atsižvelgia į vynuogių veislės savybes. Tai taip pat gali pašalinti dalį obu

Vyno mielės 500 AROMA WHITE

72220-500
38,50 €
Vyno mielės MOSKAT AROMA WHITE, mielės, rekomenduojamos jaunų, baltųjų ir rožinių vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Tinka gaminant midų.„AROMA WHITE“ rekomenduojama fermentuot

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE.

36731
1,60 €
Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE., Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose., Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto i

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE 100g

36732-100
12,00 €

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE., Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose., Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto i

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį