Vyno mielės SHARDONNAY-TOP ESSENCE
VYNO MIELĖS SHARDONNAY-TOP ESSENCE jaunų baltųjų ir rožinių vynų gamybai. Aromatingiems, saldiesiems vynams gaminti iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų
serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t. Užtikrina intensyvią antrinių aromatų gamybą. Iškart po fermentacijos vynas būna šviežus ir tinkamas vartojimui net nebrandinant.
Sudedamosios dalys: sausos mielės accharomyces cerevisiae bayanus.
Grynasis kiekis: 10 g.
Alkoholio tolerancija: 15%.
Fermentacijos temperatūra: 15 - 25°C.
Naikinančios kitas mieles „KILLER“.
Gamintojas: Enartis, Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.
Pakelio užtenka pasigaminti iki 30 ltr. vyno.