CHERESO vyno mielės
20478
2,30 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 2-6 d.d.
CHERESO VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. CHERESO vyno mielės tinka gami
CHERESO VYNO MIELĖS
Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. CHERESO vyno mielės tinka gaminant tiek sausus tiek desertinius saldžius naminius vynus turinčius daug alkoholio.Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C.
Grynasis kiekis: 10 g.
Pakelio užtenka pasigaminti iki 30 ltr. vyno.
Sudedamosios dalys: Sausosios Saccharomyces Cerevisiae mielės.
Gamintojas: CBF DRINKIT, ŠVEDIJA.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.