Jogurto, kefyro ir probiotikų kultūros

Rasta 4 prekės(-ių).

Rodoma 1-4 iš 4 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Bakterijų kultūra Jogurtui

411240
6,30 €

Naminis jogurtas – puikiai parinktos pieno rūgšties bakterijų kultūros leis greitai pasigaminti skanų, naminį jogurtą! Bakterijos taip pat gali būti naudojamos grietinėlės rūgštinimui ir jogurtiniams sūriams bei garuose virtiems sūriams gaminti.

LP – Probiotinių bakterijų pradinė kultūra 100L

SE897054
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.

ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas...

SE897053
6,95 €

Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtų turinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį