• Nauja
ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas 100L

ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas 100L

SE897053
6,95 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtų turinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas 100L

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtus turinčius probiotinių savybių.

Kultūra, turinti probiotinių savybių, sudaryta iš:

Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Kultūros savybės:

Optimali augimo temperatūra: 38 - 44°C

Dujų gamyba: -

Rauginimo aktyvumas: +++

Klampumas: +++

Aromatas: ++

Po rūgštinimo: -

Teka: -

Laikymo sąlygos: -14 -18°C (šaldiklyje)

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

LP – Probiotinių bakterijų pradinė kultūra 100L

SE897054
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.

Bakterijų kultūra Jogurtui

411240
6,30 €

Naminis jogurtas – puikiai parinktos pieno rūgšties bakterijų kultūros leis greitai pasigaminti skanų, naminį jogurtą! Bakterijos taip pat gali būti naudojamos grietinėlės rūgštinimui ir jogurtiniams sūriams bei garuose virtiems sūriams gaminti.

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį