Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtųturinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.
ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas 100L
SE897053
6,95 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 2-6 d.d.
Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtųturinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.
ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas 100L
Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtus turinčius probiotinių savybių.
Kultūra, turinti probiotinių savybių, sudaryta iš:
Padėklas sūrio dėžei, Padėklas sūrio dėžei naudojamas sūrio brandinimui., , Matmenys:, Plotis 25cm., Ilgis 33.5 cm., Aukštis 2 cm., , Pagaminta Italijoje.
Sūrio forma 9,5cm x 7,5cmx H 7 cm, , Forma sūrių gamybai., , Matmenys:, , Viršaus skersmuo 9.5 cm., Dugno skersmuo 7,5cm , Aukštis 7 cm. , , Pagaminta Italijoje.
Koncentruotas!Švarus, standartizuotas fermentas gaunamas iš veršelių ir (arba) suaugusių karvių skrandžių išskirtų fermentų. Dėl šliužo fermento susidaro varškė.
Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.
Naminis jogurtas – puikiai parinktos pieno rūgšties bakterijų kultūros leis greitai pasigaminti skanų, naminį jogurtą! Bakterijos taip pat gali būti naudojamos grietinėlės rūgštinimui ir jogurtiniams sūriams bei garuose virtiems sūriams gaminti.
Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.