YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L
Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.
YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L
Pradinės kultūros, skirtos tiesioginiam pieno inokuliavimui. Sausos, šaldytos starterių bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterio kultūra atspari aukštesnės temperatūros poveikiui transportuojant.
Bakterijų rūšis: termofilinis
Sudedamosios dalys:
Streptococcus salivarius subsp.thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus, geriamus jogurtus.
Kultūros savybės:
Optimali augimo temperatūra: 40–44°C
Dujų gamyba: -
Fermentacijos aktyvumas: +++
Klampumas: ++
Aromatas: ++
Antrinis rūgštėjimas: +
Skystumas: +
Likymo sąlygos: -14 -18°C (šaldiklyje)