• Nauja
  • Laikinai neturime
YO122 – jogurto pradinės bakterijos 100L

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €
Su mokesčiais

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

 Pradinės kultūros, skirtos tiesioginiam pieno inokuliavimui. Sausos, šaldytos starterių bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterio kultūra atspari aukštesnės temperatūros poveikiui transportuojant.

 Bakterijų rūšis: termofilinis

 Sudedamosios dalys:

Streptococcus salivarius subsp.thermophilus

Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

Rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus, geriamus jogurtus. 

Kultūros savybės:

 Optimali augimo temperatūra: 40–44°C

Dujų gamyba: -

Fermentacijos aktyvumas: +++

Klampumas: ++

Aromatas: ++

Antrinis rūgštėjimas: +

Skystumas: +

Likymo sąlygos: -14 -18°C (šaldiklyje)

Susiję produktai

LP – Probiotinių bakterijų pradinė kultūra 100L

SE897054
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.

Jums taip pat gali patikti

RQ - Penicillium Roqueforti pelėsio kultūra 100L

SE897052
6,95 €

Rekomenduojamas šviežiems ir minkštiems sūriams, tokiems kaip Rokforas, Gorgonzola ir Rokpolas. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Drenažinis kilimėlis sūriams 100x100cm

SE897013
6,95 €

Sūrio drenažinis kilimėlis brandinimo lentynoms, stalams, drenažo vonioms ir pan. Ypatinga jos struktūra sukuria idealias sąlygas (oro ir drėgmės srautas, įtakoja sūrio laikymui) sūrį lašinti, džiovinti ir brandinti.

Sūrio KORYCINSKI maža forma/sietelis

SE897030
5,00 €

Forma Korycinski sūriui. Tai specialus sietelis, suteikiantis šiam sūriui būdingą formą. Jis pagamintas iš aukštos kokybės plastiko. Formą galima naudoti ir kaip koštuvą varškei pertrinti.

LYSOZYME SKYSTAS 50ml

SE897061
6,90 €

Skystas Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas , kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

Apsauginis Vaškas Sūriams

411225
3,25 €

Apsauginis vaškas dažniausiai naudojamas sūriams, ypač fermentuotam ir brandintam, padengti. Mūsų siūlomas vaškas yra maisto produktas, o jo aukšta kokybė patvirtinta tyrimais. Veiksminga apsauga nuo išsausėjimo –  vaškas sukuria apsauginį barjerą ant sūrių paviršiaus.

Drenažinis kilimėlis sūriams 25x25cm

SE897015
3,40 €

Drenažinis kilimėlis sūrių brandinimo lentynoms, stalams, drenažo vonioms ir pan. Ypatinga jos struktūra sukuria idealias sąlygas (oro ir drėgmės srautas, įtakoja sūrio laikymui) sūrį lašinti, džiovinti ir brandinti.

PG-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897047
6,95 €

Kietojo sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Ėriukų Rennet pasta 100g

SE897035
4,00 €

Ėriukų Rennet šliužo pasta yra produktas, gaunamas iš ėriukų ir ožiukų skrandžių. Tai tradicinė itališka šliužo pasta. Iš jo gaminami aukštos kokybės sūriai, visų pirma avių ir ožkų sūriai. Šis šliužo fermentas suteikia gaminamam sūriui mažiau saldų, sausesnį ir aštresnį skonį.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį