Jogurto ir sūrio gaminimo aparatas su termostatu

Jogurto ir sūrio gaminimo aparatas su termostatu

801013
55,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Šis prietaisas bus naudingas ruošiant naminį, natūralų, graikišką, veganišką jogurtą iš sojų pieno, varškės ir kefyro.

Jogurto ir sūrio gaminimo aparatas su termostatu

Skirtas įvairiems pieno produktams - šis prietaisas bus naudingas ruošiant naminį natūralų jogurtą, graikišką jogurtą, veganišką jogurtą iš sojų pieno, varškės ir kefyro.
Galimybė reguliuoti darbo laiką - jogurto ruošimo mašinoje yra laikmatis, kurį galima naudoti norint lengvai ir greitai užprogramuoti prietaiso darbo laiką nuo 1 iki 48 valandų, kad jis atitiktų numatomą gaminti produktą.
Temperatūros reguliavimas - į prietaisą įtrauktas tikslus temperatūros reguliatorius leidžia nustatyti tinkamą jogurto, varškės ar kefyro brandinimo temperatūrą nuo 20°C iki 55°C ir kontroliuoti visą procesą.
Aukštos kokybės - prietaisas yra labai greitas ir patikimas, taip pat gražiai ir estetiškai suprojektuotas. Tai puikiai tiks bet kuriai virtuvei. Jogurto gamintojams  gali būti puiki dovana!

Parametrai:

Ilgis:19,5 cm
Plotis: 17 cm
Aukštis: 22 cm

Laikmatis: nuo 1 iki 42
Talpa: 1,5 l

Temperatūros kontrolės santykis nuo 20°C iki 55°C.

Susiję produktai

Bakterijų kultūra Jogurtui

411240
6,30 €

Naminis jogurtas – puikiai parinktos pieno rūgšties bakterijų kultūros leis greitai pasigaminti skanų, naminį jogurtą! Bakterijos taip pat gali būti naudojamos grietinėlės rūgštinimui ir jogurtiniams sūriams bei garuose virtiems sūriams gaminti.

ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas...

SE897053
6,95 €

Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtų turinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

LP – Probiotinių bakterijų pradinė kultūra 100L

SE897054
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

Jums taip pat gali patikti

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį