Jogurto ir sūrio gaminimo aparatas su termostatu

Jogurto ir sūrio gaminimo aparatas su termostatu

801013
55,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Šis prietaisas bus naudingas ruošiant naminį, natūralų, graikišką, veganišką jogurtą iš sojų pieno, varškės ir kefyro.

Jogurto ir sūrio gaminimo aparatas su termostatu

Skirtas įvairiems pieno produktams - šis prietaisas bus naudingas ruošiant naminį natūralų jogurtą, graikišką jogurtą, veganišką jogurtą iš sojų pieno, varškės ir kefyro.
Galimybė reguliuoti darbo laiką - jogurto ruošimo mašinoje yra laikmatis, kurį galima naudoti norint lengvai ir greitai užprogramuoti prietaiso darbo laiką nuo 1 iki 48 valandų, kad jis atitiktų numatomą gaminti produktą.
Temperatūros reguliavimas - į prietaisą įtrauktas tikslus temperatūros reguliatorius leidžia nustatyti tinkamą jogurto, varškės ar kefyro brandinimo temperatūrą nuo 20°C iki 55°C ir kontroliuoti visą procesą.
Aukštos kokybės - prietaisas yra labai greitas ir patikimas, taip pat gražiai ir estetiškai suprojektuotas. Tai puikiai tiks bet kuriai virtuvei. Jogurto gamintojams  gali būti puiki dovana!

Parametrai:

Ilgis:19,5 cm
Plotis: 17 cm
Aukštis: 22 cm

Laikmatis: nuo 1 iki 42
Talpa: 1,5 l

Temperatūros kontrolės santykis nuo 20°C iki 55°C.

Susiję produktai

Bakterijų kultūra Jogurtui

411240
6,30 €

Naminis jogurtas – puikiai parinktos pieno rūgšties bakterijų kultūros leis greitai pasigaminti skanų, naminį jogurtą! Bakterijos taip pat gali būti naudojamos grietinėlės rūgštinimui ir jogurtiniams sūriams bei garuose virtiems sūriams gaminti.

ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas...

SE897053
6,95 €

Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtų turinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

LP – Probiotinių bakterijų pradinė kultūra 100L

SE897054
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

Jums taip pat gali patikti

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Jogurto gaminimo aparatas su termostatu, 7...

801015
37,90 €

Jogurto gaminimo aparatas su elektroniniu ekranu ir galimybe reguliuoti laiką bei temperatūrą – nepamainomas prietaisas ruošiant naminį jogurtą ir kefyrą. Rinkinį sudaro 7 stiklainiai.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį