Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
Jogurto gaminimo aparatas su elektroniniu ekranu ir galimybe reguliuoti laiką bei temperatūrą – nepamainomas prietaisas ruošiant naminį jogurtą ir kefyrą. Rinkinį sudaro 7 stiklainiai.
Jogurto gaminimo aparatas su termostatu, 7 stiklainiais, 1,3l
801015
55,50 €
Su mokesčiais
Jogurto gaminimo aparatas su elektroniniu ekranu ir galimybe reguliuoti laiką bei temperatūrą – nepamainomas prietaisas ruošiant naminį jogurtą ir kefyrą. Rinkinį sudaro 7 stiklainiai.
Jogurto gaminimo aparatas su termostatu, 7 stiklainiais, 1,3l
Jogurto gaminimo aparatas su elektroniniu ekranu ir galimybe reguliuoti laiką bei temperatūrą – nepamainomas prietaisas ruošiant naminį jogurtą ir kefyrą. Rinkinį sudaro 7 stiklainiai.
Prietaisas gali būti naudojamas ruošiant standartinį jogurtą, tirštą graikišką jogurtą, veganišką jogurtą iš sojos pieno, kefyrą.
Darbo laiko reguliavimas – įrenginio laikmatis leidžia lengvai programuoti įrenginio darbo laiką nuo 1 iki 48 val., priklausomai nuo gaminio, kurį ketinama ruošti.
Temperatūros reguliavimas – tikslus temperatūros reguliatorius leidžia nustatyti tinkamą jogurto ar kefyro brandinimo temperatūrą nuo 20°C iki 60°C ir valdyti visą procesą.
Stiklinė tara – 7 stikliniai indeliai su dangteliais, daugkartinio naudojimo, kuriuose gaminys ruošiamas ir vėliau laikomas šaldytuve.
Ekologiška – jogurto gaminimo aparato naudojimas padeda sumažinti susidarančių plastiko atliekų kiekį, nes parduotuvėse parduodamas paruoštas jogurtas ir kefyras dažniausiai būna plastikinėse pakuotėse.
Naudojimo pastaba: Jogurtui ruošti vienu metu naudokite 6 stiklainius, padėkite juos prie aparato krašto. Nedėkite stiklainių į jogurto aparato vidurį. Ten yra šildytuvas, dėl kurio jogurtas gali perkaisti.
Komplektą sudaro:
šildymo prietaisas su termostatu ir dangteliu
7 stiklainiai su dangteliais (kiekvienas po 180 ml)
Naminis jogurtas – puikiai parinktos pieno rūgšties bakterijų kultūros leis greitai pasigaminti skanų, naminį jogurtą! Bakterijos taip pat gali būti naudojamos grietinėlės rūgštinimui ir jogurtiniams sūriams bei garuose virtiems sūriams gaminti.
Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtųturinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.
Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.
Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.
Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!