• Nauja
  • Laikinai neturime
Jogurto gaminimo aparatas su termostatu, 7 stiklainiais, 1,3l

Jogurto gaminimo aparatas su termostatu, 7 stiklainiais, 1,3l

801015
55,50 €
Su mokesčiais

Jogurto gaminimo aparatas su elektroniniu ekranu ir galimybe reguliuoti laiką bei temperatūrą – nepamainomas prietaisas ruošiant naminį jogurtą ir kefyrą. Rinkinį sudaro 7 stiklainiai.

Jogurto gaminimo aparatas su termostatu, 7 stiklainiais, 1,3l

Jogurto gaminimo aparatas su elektroniniu ekranu ir galimybe reguliuoti laiką bei temperatūrą – nepamainomas prietaisas ruošiant naminį jogurtą ir kefyrą. Rinkinį sudaro 7 stiklainiai.

Prietaisas gali būti naudojamas ruošiant standartinį jogurtą, tirštą graikišką jogurtą, veganišką jogurtą iš sojos pieno, kefyrą.

    Darbo laiko reguliavimas – įrenginio laikmatis leidžia lengvai programuoti įrenginio darbo laiką nuo 1 iki 48 val., priklausomai nuo gaminio, kurį ketinama ruošti.

    Temperatūros reguliavimas – tikslus temperatūros reguliatorius leidžia nustatyti tinkamą jogurto ar kefyro brandinimo temperatūrą nuo 20°C iki 60°C ir valdyti visą procesą.

    Stiklinė tara – 7 stikliniai indeliai su dangteliais, daugkartinio naudojimo, kuriuose gaminys ruošiamas ir vėliau laikomas šaldytuve.

    Ekologiška – jogurto gaminimo aparato naudojimas padeda sumažinti susidarančių plastiko atliekų kiekį, nes parduotuvėse parduodamas paruoštas jogurtas ir kefyras dažniausiai būna plastikinėse pakuotėse.

 Naudojimo pastaba: Jogurtui ruošti vienu metu naudokite 6 stiklainius, padėkite juos prie aparato krašto. Nedėkite stiklainių į jogurto aparato vidurį. Ten yra šildytuvas, dėl kurio jogurtas gali perkaisti.

Komplektą sudaro:

  •  šildymo prietaisas su termostatu ir dangteliu
  • 7 stiklainiai su dangteliais (kiekvienas po 180 ml)

Susiję produktai

Bakterijų kultūra Jogurtui

411240
6,30 €

Naminis jogurtas – puikiai parinktos pieno rūgšties bakterijų kultūros leis greitai pasigaminti skanų, naminį jogurtą! Bakterijos taip pat gali būti naudojamos grietinėlės rūgštinimui ir jogurtiniams sūriams bei garuose virtiems sūriams gaminti.

ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas...

SE897053
6,95 €

Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtų turinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

LP – Probiotinių bakterijų pradinė kultūra 100L

SE897054
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

Jums taip pat gali patikti

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį