Jogurto Gamybai

Bakterijų kultūra Jogurtui
411240

5.20€ Be PVM: 4.30€

Bakterijų kultūra JogurtuiIš 1Ltr pieno pagaminsite 1ltr.jogurtoPanaudojimas: 0,1g./ 1Ltr pienoGrynasis kiekis 25g. Naudojimo instrukcijos: Rekomenduojame šviežią pieną 30 minučių pasterizuoti maždaug 65 °C temperatūroje. 3..

Jogurto ir sūrio gaminimo aparatas su termostatu
801013

39.00€ Be PVM: 32.23€

Jogurto ir sūrio gaminimo aparatas su termostatuSkirtas įvairiems pieno produktams - šis prietaisas bus naudingas ruošiant naminį natūralų jogurtą, graikišką jogurtą, veganišką jogurtą iš sojų pieno, varškės ir kefyro.Galimybė ..

Rodoma nuo 1 iki 2 iš 2 (1 puslapių)
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard