LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml
Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!
Taip pat idealiai tinka sūrio ir jogurto gamintojams – tokius produktus gali vartoti laktozės netoleruojantys žmonės!
Pastaraisiais metais padaugėjo žmonių, netoleruojančių laktozės. Laktazė yra fermentas, kurį gamina daugelis organizmų, jo funkcija yra suskaidyti laktozę į gliukozę ir galaktozę. Laktozės netoleravimą sukelia maža laktazės gamyba, todėl žmogaus organizmas turi problemų virškindamas laktozę, taip pat žarnyno floros problemų.
Skystas laktazės fermentas yra didelės koncentracijos ir grynumo. Šis fermentas pašalina iš pieno laktozę, todėl pienas yra visiškai pasisavinamas žmonėms, netoleruojantiems laktozės. Toks pienas gali būti vartojamas tiesiogiai arba po apdorojimo įprastuose pieno / sūrio gamybos procesuose.
Laktozės nebuvimas tikrai nekeičia gatavo produkto struktūros, skonio ar patvarumo.
Naudojimas:
Supilkite skystį į maždaug 5°C temperatūros pieną, gerai išmaišykite.
Palaukite 24 valandas, palaikydami 5°C temperatūrą.
DOZAVIMAS: Rekomenduojama standartinė dozė yra 1 ml preparato 1 litrui pieno.
GRYNASIS KIEKIS: 50ml.
APRAŠYMAS:
- Laktazė yra neutralus ß-galaktozidazės preparatas, gaunamas fermentuojant iš pasirinktos mielių padermės.
- Laktazė hidrolizuoja laktozę į gliukozės ir galaktozės mišinį.
- Laktazė atitinka JECFA (FAO/OMS) ir FCC rekomenduojamus fermentų, naudojamų maistui, specifikacijas.
TECHNINIAI DUOMENYS:
- Aktyvumas: min.: 5200 NLU/g
- Veikimo diapazonas: temperatūra: 40–5°C pH: 6–7
(Aktyvumas matuojamas pagal FCC IV ir pagrįstas 10 minučių hidrolize ant o-nitrofenil-ß-D-galaktopiranozido (ONPG) substrato esant 30,0°C +/- 0,1°C ir pH 6,50. Parametras išreiškiamas natūraliais laktazės vienetais (NLU).
Laikymas: laikomas 0-6°C temperatūroje jis išlaiko nurodytą aktyvumą mažiausiai dvejus metus.