• Nauja

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Taip pat idealiai tinka sūrio ir jogurto gamintojams – tokius produktus gali vartoti laktozės netoleruojantys žmonės!

Pastaraisiais metais padaugėjo žmonių, netoleruojančių laktozės. Laktazė yra fermentas, kurį gamina daugelis organizmų, jo funkcija yra suskaidyti laktozę į gliukozę ir galaktozę. Laktozės netoleravimą sukelia maža laktazės gamyba, todėl žmogaus organizmas turi problemų virškindamas laktozę, taip pat žarnyno floros problemų.

Skystas laktazės fermentas yra didelės koncentracijos ir grynumo. Šis fermentas pašalina iš pieno laktozę, todėl pienas yra visiškai pasisavinamas žmonėms, netoleruojantiems laktozės. Toks pienas gali būti vartojamas tiesiogiai arba po apdorojimo įprastuose pieno / sūrio gamybos procesuose.

Laktozės nebuvimas tikrai nekeičia gatavo produkto struktūros, skonio ar patvarumo.

Naudojimas:

Supilkite skystį į maždaug 5°C temperatūros pieną, gerai išmaišykite.

Palaukite 24 valandas, palaikydami 5°C temperatūrą.

DOZAVIMAS: Rekomenduojama standartinė dozė yra 1 ml preparato 1 litrui pieno.

GRYNASIS KIEKIS: 50ml.

 APRAŠYMAS:

- Laktazė yra neutralus ß-galaktozidazės preparatas, gaunamas fermentuojant iš pasirinktos mielių padermės.

- Laktazė hidrolizuoja laktozę į gliukozės ir galaktozės mišinį.

- Laktazė atitinka JECFA (FAO/OMS) ir FCC rekomenduojamus fermentų, naudojamų maistui, specifikacijas.

 TECHNINIAI DUOMENYS:

- Aktyvumas: min.: 5200 NLU/g

- Veikimo diapazonas: temperatūra: 40–5°C pH: 6–7

(Aktyvumas matuojamas pagal FCC IV ir pagrįstas 10 minučių hidrolize ant o-nitrofenil-ß-D-galaktopiranozido (ONPG) substrato esant 30,0°C +/- 0,1°C ir pH 6,50. Parametras išreiškiamas natūraliais laktazės vienetais (NLU).

 Laikymas: laikomas 0-6°C temperatūroje jis išlaiko nurodytą aktyvumą mažiausiai dvejus metus.

Susiję produktai

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

Jums taip pat gali patikti

PG-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897047
6,95 €

Kietojo sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Drenažinis kilimėlis sūriams 25x25cm

SE897015
3,40 €

Drenažinis kilimėlis sūrių brandinimo lentynoms, stalams, drenažo vonioms ir pan. Ypatinga jos struktūra sukuria idealias sąlygas (oro ir drėgmės srautas, įtakoja sūrio laikymui) sūrį lašinti, džiovinti ir brandinti.

Maltos Ožragės sėklos 300g

SE897078
3,85 €

Ožragė pasižymi intensyviu aromatu ir unikaliu skoniu. Sūriams jis suteikia šieno aromatą ir nuostabų riešutų poskonį. Be to, jis labai sveikas, jame gausu antioksidantų, augalinių baltymų, vitaminų ir mineralų.

Pomidorų su bazilikais ir česnakais prieskonių...

SE897075
5,80 €

Išskirtinis prieskonių mišinys, pasižymintis nepaprastu aromatu. Stiprus pomidorų skonis, kurį suteikia saulėje džiovinti pomidorai, puikiai dera su bazilikais ir kvapniais česnakų gabalėliais.

LYSOZYME SKYSTAS 50ml

SE897061
6,90 €

Skystas Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas , kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

Sūrmaišis TRIKAMPIS 45X40cm 2 vnt.

411306
3,95 €

Sūrmaišis sūrių gamybai. Pagaminta iš lankstaus, patvaraus polietileno (PE2). Dėl kūginės kiaurymių formos audinys nelimpa prie varškės ir suformuoja labai lygų sūrio paviršių. Audinys nesulaiko drėgmės, o tai reiškia, kad gaminant sūrį nereikia sudaryti didelio slėgio. 

MFC-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100 L

SE897039
6,95 €

Minkštų ir šviežių sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Laiškiniai Česnakai 100g

SE897073
3,50 €

Laiškiniai česnakai - tai džiovinti, smulkiai supjaustyti gumbeliniai lapeliai, puikiai tinkantys varškei, sriuboms ir padažams, patiekalams su kiaušiniais, bulvėmis, ankštinėmis daržovėmis ir salotoms. Laiškiniuose svogūnuose gausu vitamino C, akį džiuginančio provitamino A, B grupės vitaminų, kalcio, magnio ir kalio.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį