LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Taip pat idealiai tinka sūrio ir jogurto gamintojams – tokius produktus gali vartoti laktozės netoleruojantys žmonės!

Pastaraisiais metais padaugėjo žmonių, netoleruojančių laktozės. Laktazė yra fermentas, kurį gamina daugelis organizmų, jo funkcija yra suskaidyti laktozę į gliukozę ir galaktozę. Laktozės netoleravimą sukelia maža laktazės gamyba, todėl žmogaus organizmas turi problemų virškindamas laktozę, taip pat žarnyno floros problemų.

Skystas laktazės fermentas yra didelės koncentracijos ir grynumo. Šis fermentas pašalina iš pieno laktozę, todėl pienas yra visiškai pasisavinamas žmonėms, netoleruojantiems laktozės. Toks pienas gali būti vartojamas tiesiogiai arba po apdorojimo įprastuose pieno / sūrio gamybos procesuose.

Laktozės nebuvimas tikrai nekeičia gatavo produkto struktūros, skonio ar patvarumo.

Naudojimas:

Supilkite skystį į maždaug 5°C temperatūros pieną, gerai išmaišykite.

Palaukite 24 valandas, palaikydami 5°C temperatūrą.

DOZAVIMAS: Rekomenduojama standartinė dozė yra 1 ml preparato 1 litrui pieno.

GRYNASIS KIEKIS: 50ml.

 APRAŠYMAS:

- Laktazė yra neutralus ß-galaktozidazės preparatas, gaunamas fermentuojant iš pasirinktos mielių padermės.

- Laktazė hidrolizuoja laktozę į gliukozės ir galaktozės mišinį.

- Laktazė atitinka JECFA (FAO/OMS) ir FCC rekomenduojamus fermentų, naudojamų maistui, specifikacijas.

 TECHNINIAI DUOMENYS:

- Aktyvumas: min.: 5200 NLU/g

- Veikimo diapazonas: temperatūra: 40–5°C pH: 6–7

(Aktyvumas matuojamas pagal FCC IV ir pagrįstas 10 minučių hidrolize ant o-nitrofenil-ß-D-galaktopiranozido (ONPG) substrato esant 30,0°C +/- 0,1°C ir pH 6,50. Parametras išreiškiamas natūraliais laktazės vienetais (NLU).

 Laikymas: laikomas 0-6°C temperatūroje jis išlaiko nurodytą aktyvumą mažiausiai dvejus metus.

Susiję produktai

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

Jums taip pat gali patikti

PP-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897048
6,95 €

Gruyere, Emmental, Eldamer ir kitiems šveicariškiems sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MYE-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897046
6,95 €

Grietinei, pasūkų, varškės, varškės sūrio, koryciński sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MFC-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100 L

SE897039
6,95 €

Minkštų ir šviežių sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MSO-11 Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897043
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas...

SE897053
6,95 €

Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtų turinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Sūrmaišis TRIKAMPIS 45X40cm 2 vnt.

411306
3,95 €

Sūrmaišis sūrių gamybai. Pagaminta iš lankstaus, patvaraus polietileno (PE2). Dėl kūginės kiaurymių formos audinys nelimpa prie varškės ir suformuoja labai lygų sūrio paviršių. Audinys nesulaiko drėgmės, o tai reiškia, kad gaminant sūrį nereikia sudaryti didelio slėgio. 

SLBH-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897049
6,95 €

Pusiau kietiems ir pasta filata sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

MICROPLEX - naujoviška apsauginė danga sūriui 1kg

SE897069
19,25 €

Vandeninė vinilo acetato kopolimerų dispersija, į kurią pridėta aktyvių konservantų. Užtepus produktą ant sūrio paviršiaus, vanduo greitai išgaruoja, o MICROPLEX sukuria ploną apsauginę sūrio dangą.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį