Mikrobiologinis Serowar Rennet fermentas 50ml
Koncentruotas! Mikrobinis šliužo fermentas yra fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšių kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva koaguliantams iš gyvulinio ekstrakto. Mikrobiniame šliužo fermente nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų.
Produkto naudojimas priklauso nuo naudojamos technologijos tipo ir galutinio produkto, kurį norite gauti.
Šio tipo šliužo fermentas sūrio gamybos procesuose turi dvigubą poveikį:
1 - Kappa kazeino, kuris koaguliuoja pieną, hidrolizė;
2 – Proteolitinis aktyvumas sūrio nokinimo metu.
Aktyvumas: >750 IMCU/ml
Toliau pateikiama apytikslė bendra produkto dozė 100 litrų pieno:
Šliužo fermento sūris: 300–900 IMCU (0,4–1,3 ml)
Rūgščių krešulių brandinimas: 1000–1800 IMCU (1,4–2,6 ml)
Pusiau kietas sūris: 2600–3300 IMCU (3,7–4,7 ml)
Pusiau kietas stabilizuotas sūris: 3600–5200 IMCU (5,1–7,4 ml)
Brandintas kietas sūris: 2900–5200 IMCU (4,1–7,4 ml)
Čederio ir itališki pusiau kieti sūriai: 5100–5900 IMCU (7,3–8,4 ml)
Laikymo sąlygos:
Laikyti originalioje pakuotėje vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos.
Laikyti nuo 4 °C iki 8 °C temperatūroje, šaldytuve. Transportavimas aplinkos temperatūroje.
Sudėtyje nėra alergenų pagal ES reglamentus.
Grynasis kiekis: 50 ml.