• Nauja
Mikrobiologinis Serowar Rennet fermentas 50ml

Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897032
5,90 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Koncentruotas! Mikrobinis šliužo fermentas yra fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšių kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva koaguliantams iš gyvulinio ekstrakto. Mikrobiniame šliužo fermente nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų.

Mikrobiologinis Serowar Rennet fermentas 50ml

Koncentruotas! Mikrobinis šliužo fermentas yra fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšių kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva koaguliantams iš gyvulinio ekstrakto. Mikrobiniame šliužo fermente nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų.

Produkto naudojimas priklauso nuo naudojamos technologijos tipo ir galutinio produkto, kurį norite gauti.

Šio tipo šliužo fermentas sūrio gamybos procesuose turi dvigubą poveikį:

1 - Kappa kazeino, kuris koaguliuoja pieną, hidrolizė;

2 – Proteolitinis aktyvumas sūrio nokinimo metu.

Aktyvumas: >750 IMCU/ml

Toliau pateikiama apytikslė bendra produkto dozė 100 litrų pieno:

Šliužo fermento sūris: 300–900 IMCU (0,4–1,3 ml)

Rūgščių krešulių brandinimas: 1000–1800 IMCU (1,4–2,6 ml)

Pusiau kietas sūris: 2600–3300 IMCU (3,7–4,7 ml)

Pusiau kietas stabilizuotas sūris: 3600–5200 IMCU (5,1–7,4 ml)

Brandintas kietas sūris: 2900–5200 IMCU (4,1–7,4 ml)

Čederio ir itališki pusiau kieti sūriai: 5100–5900 IMCU (7,3–8,4 ml)

Laikymo sąlygos: 

Laikyti originalioje pakuotėje vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos.

Laikyti nuo 4 °C iki 8 °C temperatūroje, šaldytuve. Transportavimas aplinkos temperatūroje.

Sudėtyje nėra alergenų pagal ES reglamentus.

Grynasis kiekis: 50 ml.

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

"Žalioji Čubrica" prieskonių mišinys 250g

SE897074
4,25 €

"Žalioji Čubrica" - tai prieskonių mišinys, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra kalninis čiobrelis giminingas Lietuviškajam čiobreliui. Šis prieskonis būdingas bulgarų virtuvei ir suteikia sūriams nepakartojamą skonį ir aromatą.

RQ - Penicillium Roqueforti pelėsio kultūra 100L

SE897052
6,95 €

Rekomenduojamas šviežiems ir minkštiems sūriams, tokiems kaip Rokforas, Gorgonzola ir Rokpolas. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Laiškiniai Česnakai 100g

SE897073
3,50 €

Laiškiniai česnakai - tai džiovinti, smulkiai supjaustyti gumbeliniai lapeliai, puikiai tinkantys varškei, sriuboms ir padažams, patiekalams su kiaušiniais, bulvėmis, ankštinėmis daržovėmis ir salotoms. Laiškiniuose svogūnuose gausu vitamino C, akį džiuginančio provitamino A, B grupės vitaminų, kalcio, magnio ir kalio.

GEO - Geotrichum candidum PELĖSIO KULTŪRA 100L

SE897050
6,95 €

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas...

SE897053
6,95 €

Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtų turinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

CAFE DE PARIS prieskonių mišinys 150g

SE897072
3,95 €

"Cafe de Paris" žolelių mišinys yra puikus ir aromatingas prieskonis žolelių sviestui, varškei, padažams, užpilams, žuvies ir trumpai keptos mėsos patiekalams. Jis taip pat puikiai tinka šviežiems trumpai brandintiems pusryčių sūriams arba rūgštiniams ir fermentiniams sūriams.

SLBH-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897049
6,95 €

Pusiau kietiems ir pasta filata sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Mikrobiologinis Sausas veršelių fermentas 5,5g

SE897034
3,95 €

Labai koncentruotas! Mikrobinis fermentas yra natūralus koaguliantas, kurį gamina grybas Rhizomucor Miehei. Fermentas yra tik augalinės kilmės (vegetariškas) ir gaunamas fermentuojant ir išgryninant grybą, todėl susidaro tik fermentas proteazė. 

MICROPLEX - naujoviška apsauginė danga sūriui 1kg

SE897069
19,25 €

Vandeninė vinilo acetato kopolimerų dispersija, į kurią pridėta aktyvių konservantų. Užtepus produktą ant sūrio paviršiaus, vanduo greitai išgaruoja, o MICROPLEX sukuria ploną apsauginę sūrio dangą.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį