• Laikinai neturime
Mikrobiologinis Serowar Rennet fermentas 50ml

Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897032
5,90 €
Su mokesčiais

Koncentruotas! Mikrobinis šliužo fermentas yra fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšių kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva koaguliantams iš gyvulinio ekstrakto. Mikrobiniame šliužo fermente nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų.

Mikrobiologinis Serowar Rennet fermentas 50ml

Koncentruotas! Mikrobinis šliužo fermentas yra fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšių kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva koaguliantams iš gyvulinio ekstrakto. Mikrobiniame šliužo fermente nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų.

Produkto naudojimas priklauso nuo naudojamos technologijos tipo ir galutinio produkto, kurį norite gauti.

Šio tipo šliužo fermentas sūrio gamybos procesuose turi dvigubą poveikį:

1 - Kappa kazeino, kuris koaguliuoja pieną, hidrolizė;

2 – Proteolitinis aktyvumas sūrio nokinimo metu.

Aktyvumas: >750 IMCU/ml

Toliau pateikiama apytikslė bendra produkto dozė 100 litrų pieno:

Šliužo fermento sūris: 300–900 IMCU (0,4–1,3 ml)

Rūgščių krešulių brandinimas: 1000–1800 IMCU (1,4–2,6 ml)

Pusiau kietas sūris: 2600–3300 IMCU (3,7–4,7 ml)

Pusiau kietas stabilizuotas sūris: 3600–5200 IMCU (5,1–7,4 ml)

Brandintas kietas sūris: 2900–5200 IMCU (4,1–7,4 ml)

Čederio ir itališki pusiau kieti sūriai: 5100–5900 IMCU (7,3–8,4 ml)

Laikymo sąlygos: 

Laikyti originalioje pakuotėje vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos.

Laikyti nuo 4 °C iki 8 °C temperatūroje, šaldytuve. Transportavimas aplinkos temperatūroje.

Sudėtyje nėra alergenų pagal ES reglamentus.

Grynasis kiekis: 50 ml.

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

Sūrio KORYCINSKI LOW forma/sietelis

SE897028
3,50 €

Forma su stačiakampėmis skylutėmis. Idealiai tinka daugelio sūrių gamybai. Paruošti sūriai atrodo elegantiškai, tradiciškai. Forma turi kojeles, todėl išrūgų nutekėjimas yra lengvesnis. Taip pat turi dvi rankenas, kurios palengvina darbą su forma.

MSE-910 Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897041
6,95 €

Pusiau kietų ir minkštų sūrių gamybai. Ypač rekomenduojamas tradiciniam ir aromatingam Gouda sūriui gaminti. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

"Žalioji Čubrica" prieskonių mišinys 250g

SE897074
4,25 €

"Žalioji Čubrica" - tai prieskonių mišinys, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra kalninis čiobrelis giminingas Lietuviškajam čiobreliui. Šis prieskonis būdingas bulgarų virtuvei ir suteikia sūriams nepakartojamą skonį ir aromatą.

PG-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897047
6,95 €

Kietojo sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas...

SE897053
6,95 €

Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtų turinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Drenažinis kilimėlis sūriams 25x25cm

SE897015
3,40 €

Drenažinis kilimėlis sūrių brandinimo lentynoms, stalams, drenažo vonioms ir pan. Ypatinga jos struktūra sukuria idealias sąlygas (oro ir drėgmės srautas, įtakoja sūrio laikymui) sūrį lašinti, džiovinti ir brandinti.

Sausas Rennet fermentas 5x1g.

411200
3,50 €

Mikrobiologinio šliužo fermento milteliai yra fermentinis produktas leidžiantis lengvai ir greitai pagaminti sūrius iš karvės pieno, ožkos pieno ir sojos pieno. Šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl jį galima naudoti ir laikantis dietos, kurioje vengiama gyvūninės kilmės produktų vartojimo. 

PC - Penicillium candidum pelėsio kultūra 100L

SE897051
6,95 €

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MSO-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897042
6,95 €

Pusiau kieto, kieto ir minkšto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

PE audinys KVADRATINIS sūriams 90x90 35g/m2

SE897011
2,90 €

Iš lankstaus polietileno pagaminti sūrio audiniai skiriasi nuo kitų savo trimate struktūra. Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio.

MSY-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897045
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį