Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml.

Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml.

411201
4,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Mikrobinis šliužo fermentas yra vegetariškas fermentų preparatas, naudojamas greitai ir efektyviai koaguliuoti pieną gaminant sūrį.

Mikrobiologinis RENNET fermentas 

Mikrobinis šliužo fermentas yra vegetariškas fermentų preparatas, naudojamas greitai ir efektyviai koaguliuoti pieną gaminant sūrį. Gautas kontroliuojamos  Rhizomucor miehei padermių fermentacijos būdu, tai labai efektyvus fermentas, kuris gali būti naudojamas įvairių rūšių sūriams gaminti iš karvės pieno, ožkos pieno ir sojos pieno. Saugus sveikatai, atitinka aukščiausius kokybės standartus, tinkamas veganams ir vegetarams.

1 litrui pieno užtenka 8 - 10 lašų fermento.

Naudojimas:

1. Apskaičiuokite ir išmatuokite fermento dozę proporcingai jūsų naudojamam pieno kiekiui.
2. Tinkamu metu, atsižvelgiant į sūrio rūšį, į pieną, pašildytą iki 33°C, įpilkite fermento (išsamiau skaitykite sūrio receptus).
3. Švelniai sumaišykite visą masę ir palikite uždengtą, kad susidarytų varškė maždaug 40–60 min.

Papildomos pastabos:

1. Norint naudoti  fermentą, reikia pridėti kalcio chlorido (CaCl2) 10–100 g / 100 l pieno, atsižvelgiant į sūrio rūšį.
2. Optimalus veršelių fermentui pieno pH yra intervale nuo 6 iki 7.
3. Kad  fermentas išlaikytų savo fermentines savybes, jį reikia laikyti 4–6°C temperatūroje (šaldytuve).

Sudedamosios dalys: Mikrobiologinės kilmės fermentas.

Grynasis kiekis: 50g.

Dozavimas: 20/22 g x 100 litrų pieno.


Susiję produktai

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Jums taip pat gali patikti

Mikrobiologinis Sausas veršelių fermentas 5,5g

SE897034
3,95 €

Labai koncentruotas! Mikrobinis fermentas yra natūralus koaguliantas, kurį gamina grybas Rhizomucor Miehei. Fermentas yra tik augalinės kilmės (vegetariškas) ir gaunamas fermentuojant ir išgryninant grybą, todėl susidaro tik fermentas proteazė. 

Ėriukų Rennet pasta 100g

SE897035
4,00 €

Ėriukų Rennet šliužo pasta yra produktas, gaunamas iš ėriukų ir ožiukų skrandžių. Tai tradicinė itališka šliužo pasta. Iš jo gaminami aukštos kokybės sūriai, visų pirma avių ir ožkų sūriai. Šis šliužo fermentas suteikia gaminamam sūriui mažiau saldų, sausesnį ir aštresnį skonį.

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897032
5,90 €

Koncentruotas! Mikrobinis šliužo fermentas yra fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšių kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva koaguliantams iš gyvulinio ekstrakto. Mikrobiniame šliužo fermente nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų.

Sausas Rennet fermentas 5x1g.

411200
3,50 €

Mikrobiologinio šliužo fermento milteliai yra fermentinis produktas leidžiantis lengvai ir greitai pagaminti sūrius iš karvės pieno, ožkos pieno ir sojos pieno. Šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl jį galima naudoti ir laikantis dietos, kurioje vengiama gyvūninės kilmės produktų vartojimo. 

CAGLIO RENNET šliužo fermentas 100ml.

13623
5,00 €

Gyvulinės kilmės, natūralus šliužo fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno sutraukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 l pieno.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį