Sausas Rennet fermentas 5x1g.
Mikrobiologinio šliužo fermento milteliai yra fermentinis produktas, gaunamas kontroliuojant specifinių Rhizomucor miehei padermių fermentaciją, leidžiančią lengvai ir greitai pagaminti sūrius iš karvės pieno, ožkos pieno ir sojos pieno. Šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl jį galima naudoti ir laikantis dietos, kurioje vengiama gyvūninės kilmės produktų vartojimo.
1g šliužo fermento užtenka 20 litrų pieno, o rinkinyje yra 5 pakeliai, kurie leis paruošti sūrį iš 100 litrų pieno.
Savybės:
- Aukštos kokybės – mikrobiologinis šliužo fermentas, kurio aktyvumas 2250 IMCU/ml, yra fermentinis preparatas, gaunamas fermentuojant specifines Rhizomucor miehei padermes. Todėl šis produktas yra sėkmingo sūrio gaminimo garantas!
- Įvairių rūšių pienui – šliužo fermentas tinka sūriams gaminti iš karvės, ožkos ir sojos pieno.
- Lengva naudoti – šliužo fermentas leidžia greitai ir be problemų gaminti sūrį jūsų namuose. Tiesiog ištirpinkite 50 ml vandens ir reikiamu momentu supilkite į pieną ir akimirksniu susidarys varškė.
- Taip pat ir vegetarams – šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl kartu su sojų pienu jį gali vartoti ir vegetariškos dietos besilaikantys ar laktozės vengiantys žmonės.
- Iki 100 L pieno - į mūsų siūlomą rinkinį įeina 5 pakeliai šliužo fermento, kiekvieno pakelio užtenka apie 20 l pieno, todėl sūrį pasigaminsite iki 100 l.
Naudojimas:
1. Apskaičiuokite ir paimkite fermento dozę proporcingai jūsų naudojamam pieno kiekiui.
2. Ištirpinkite jį 50 ml vandens.
3. Tinkamu metu gaminant sūrį, atsižvelgiant į jo rūšį, į pieną įpilama ištirpintą fermentą.
4. Švelniai sumaišykite ir palikite uždengtą, kol susidarys varškė
Aktyvumas 2250 IMCU/ml
Grynasis kiekis: 5x1g