Sausas veršelių fermentas 5x1g.

Sausas Rennet fermentas 5x1g.

411200
3,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Mikrobiologinio šliužo fermento milteliai yra fermentinis produktas leidžiantis lengvai ir greitai pagaminti sūrius iš karvės pieno, ožkos pieno ir sojos pieno. Šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl jį galima naudoti ir laikantis dietos, kurioje vengiama gyvūninės kilmės produktų vartojimo. 

Sausas Rennet fermentas 5x1g.

Mikrobiologinio šliužo fermento milteliai yra fermentinis produktas, gaunamas kontroliuojant specifinių Rhizomucor miehei padermių fermentaciją, leidžiančią lengvai ir greitai pagaminti sūrius iš karvės pieno, ožkos pieno ir sojos pieno. Šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl jį galima naudoti ir laikantis dietos, kurioje vengiama gyvūninės kilmės produktų vartojimo. 

1g šliužo fermento užtenka 20 litrų pieno, o rinkinyje yra 5 pakeliai, kurie leis paruošti sūrį iš 100 litrų pieno.

Savybės:

  • Aukštos kokybės –  mikrobiologinis šliužo fermentas, kurio aktyvumas 2250 IMCU/ml, yra fermentinis preparatas, gaunamas fermentuojant specifines Rhizomucor miehei padermes. Todėl šis produktas yra sėkmingo sūrio gaminimo garantas!
  • Įvairių rūšių pienui –  šliužo fermentas tinka sūriams gaminti iš karvės, ožkos ir sojos pieno. 

  • Lengva naudoti –  šliužo fermentas leidžia greitai ir be problemų gaminti sūrį jūsų namuose. Tiesiog ištirpinkite 50 ml vandens ir reikiamu momentu supilkite į pieną ir akimirksniu susidarys varškė.

  • Taip pat ir vegetarams –  šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl kartu su sojų pienu jį gali vartoti ir vegetariškos dietos besilaikantys ar laktozės vengiantys žmonės.

  • Iki 100 L pieno -  į mūsų siūlomą rinkinį įeina 5 pakeliai šliužo fermento, kiekvieno pakelio užtenka apie 20 l pieno, todėl sūrį pasigaminsite iki 100 l.

Naudojimas:

1. Apskaičiuokite ir paimkite fermento dozę proporcingai jūsų naudojamam pieno kiekiui.
2. Ištirpinkite jį 50 ml vandens.
3. Tinkamu metu gaminant sūrį, atsižvelgiant į jo rūšį, į pieną įpilama ištirpintą fermentą.
4. Švelniai sumaišykite ir palikite uždengtą, kol susidarys varškė

Aktyvumas 2250 IMCU/ml

Grynasis kiekis: 5x1g 




Susiję produktai

MFC-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100 L

SE897039
6,95 €

Minkštų ir šviežių sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 10g

SE897056
1,50 €

Maisto gamybai skirtas kalcio chloridas CaCl2 yra druska, naudojama sūrių gamyboje, siekiant atkurti kalcio balansą piene. Būtinas pasterizuotam pienui! Kalcio chlorido naudojimas pieno produktų ir sūrio gamyboje užtikrina stabilią ir pastovią koaguliaciją bei kokybišką varškę.

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Jums taip pat gali patikti

Mikrobiologinis Sausas veršelių fermentas 5,5g

SE897034
3,95 €

Labai koncentruotas! Mikrobinis fermentas yra natūralus koaguliantas, kurį gamina grybas Rhizomucor Miehei. Fermentas yra tik augalinės kilmės (vegetariškas) ir gaunamas fermentuojant ir išgryninant grybą, todėl susidaro tik fermentas proteazė. 

Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897032
5,90 €

Koncentruotas! Mikrobinis šliužo fermentas yra fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšių kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva koaguliantams iš gyvulinio ekstrakto. Mikrobiniame šliužo fermente nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų.

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Ėriukų Rennet pasta 100g

SE897035
4,00 €

Ėriukų Rennet šliužo pasta yra produktas, gaunamas iš ėriukų ir ožiukų skrandžių. Tai tradicinė itališka šliužo pasta. Iš jo gaminami aukštos kokybės sūriai, visų pirma avių ir ožkų sūriai. Šis šliužo fermentas suteikia gaminamam sūriui mažiau saldų, sausesnį ir aštresnį skonį.

CAGLIO RENNET šliužo fermentas 100ml.

13623
5,00 €

Gyvulinės kilmės, natūralus šliužo fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno sutraukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 l pieno.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį