Natūralus Sausas Veršelių fermentas 5g

Natūralus Sausas veršelių fermentas 5g

SE897033
2,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Natūralus sausas fermentas yra koaguliantas, sudarytas iš natūralių fermentų, kuriuos gamina ėriukų skrandžiai.

Natūralus sausas fermentas yra koaguliantas, sudarytas iš natūralių fermentų, kuriuos gamina ėriukų skrandžiai. Šis produktas naudojamas pieno pramonėje šviežio sūrio ir vidutinio brandinimo sūrių, pasižyminčių saldžiai aštriu skoniu, gamybai. Tai tradicinis itališkas šliužo fermentas – rekomenduojamas perdirbant didelius pieno kiekius (ypač avies).

Dozavimas: 5 g - 100 litrų pieno.

Grynasis kiekis: 5 g.

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

Sūrmaišis TRIKAMPIS 45X40cm 2 vnt.

411306
3,95 €

Sūrmaišis sūrių gamybai. Pagaminta iš lankstaus, patvaraus polietileno (PE2). Dėl kūginės kiaurymių formos audinys nelimpa prie varškės ir suformuoja labai lygų sūrio paviršių. Audinys nesulaiko drėgmės, o tai reiškia, kad gaminant sūrį nereikia sudaryti didelio slėgio. 

LYSOZYME SKYSTAS 50ml

SE897061
6,90 €

Skystas Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas , kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

Maltos Ožragės sėklos 300g

SE897078
3,85 €

Ožragė pasižymi intensyviu aromatu ir unikaliu skoniu. Sūriams jis suteikia šieno aromatą ir nuostabų riešutų poskonį. Be to, jis labai sveikas, jame gausu antioksidantų, augalinių baltymų, vitaminų ir mineralų.

PE audinys KVADRATINIS sūriams 90x90 35g/m2

SE897011
2,90 €

Iš lankstaus polietileno pagaminti sūrio audiniai skiriasi nuo kitų savo trimate struktūra. Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio.

SLBH-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897049
6,95 €

Pusiau kietiems ir pasta filata sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Mikrobiologinis Sausas veršelių fermentas 5,5g

SE897034
3,95 €

Labai koncentruotas! Mikrobinis fermentas yra natūralus koaguliantas, kurį gamina grybas Rhizomucor Miehei. Fermentas yra tik augalinės kilmės (vegetariškas) ir gaunamas fermentuojant ir išgryninant grybą, todėl susidaro tik fermentas proteazė. 

PC - Penicillium candidum pelėsio kultūra 100L

SE897051
6,95 €

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

LYSOZYME 5g

SE897060
3,95 €

Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas, kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį