Natūralus Sausas Veršelių fermentas 5g

Natūralus Sausas veršelių fermentas 5g

SE897033
2,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Natūralus sausas fermentas yra koaguliantas, sudarytas iš natūralių fermentų, kuriuos gamina ėriukų skrandžiai.

Natūralus sausas fermentas yra koaguliantas, sudarytas iš natūralių fermentų, kuriuos gamina ėriukų skrandžiai. Šis produktas naudojamas pieno pramonėje šviežio sūrio ir vidutinio brandinimo sūrių, pasižyminčių saldžiai aštriu skoniu, gamybai. Tai tradicinis itališkas šliužo fermentas – rekomenduojamas perdirbant didelius pieno kiekius (ypač avies).

Dozavimas: 5 g - 100 litrų pieno.

Grynasis kiekis: 5 g.

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

MST-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897044
6,95 €

Pusiau kietų, kietųjų, minkštųjų, ir mėlynųjų sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Drenažinis kilimėlis sūriams 100x100cm

SE897013
6,95 €

Sūrio drenažinis kilimėlis brandinimo lentynoms, stalams, drenažo vonioms ir pan. Ypatinga jos struktūra sukuria idealias sąlygas (oro ir drėgmės srautas, įtakoja sūrio laikymui) sūrį lašinti, džiovinti ir brandinti.

PE audinys KVADRATINIS sūriams 90x90 35g/m2

SE897011
2,90 €

Iš lankstaus polietileno pagaminti sūrio audiniai skiriasi nuo kitų savo trimate struktūra. Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio.

Maltos Ožragės sėklos 300g

SE897078
3,85 €

Ožragė pasižymi intensyviu aromatu ir unikaliu skoniu. Sūriams jis suteikia šieno aromatą ir nuostabų riešutų poskonį. Be to, jis labai sveikas, jame gausu antioksidantų, augalinių baltymų, vitaminų ir mineralų.

MSE-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897040
6,95 €

Pusiau kieto, kietojo ir minkštojo sūrio gamybai.Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Sūrio danga (vaškas) - natūralus geltonas 250 g.

SE897067
2,20 €

Vaškas S pagamintas iš rafinuoto lengvo likutinio parafino vaško ir bičių vaško. Naudojamas pieno pramonėje brandinamam sūriui padengti. Jis apsaugo sūrį nuo išsausėjimo, nešvarumų ir mikroorganizmų. Be to, tai suteikia labai gražų vizualinį efektą.

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį