• Nauja
  • Laikinai neturime
Natūralus Sausas Veršelių fermentas 5g

Natūralus Sausas veršelių fermentas 5g

SE897033
2,00 €
Su mokesčiais

Natūralus sausas fermentas yra koaguliantas, sudarytas iš natūralių fermentų, kuriuos gamina ėriukų skrandžiai.

Natūralus sausas fermentas yra koaguliantas, sudarytas iš natūralių fermentų, kuriuos gamina ėriukų skrandžiai. Šis produktas naudojamas pieno pramonėje šviežio sūrio ir vidutinio brandinimo sūrių, pasižyminčių saldžiai aštriu skoniu, gamybai. Tai tradicinis itališkas šliužo fermentas – rekomenduojamas perdirbant didelius pieno kiekius (ypač avies).

Dozavimas: 5 g - 100 litrų pieno.

Grynasis kiekis: 5 g.

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

MSY-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897045
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu

PC - Penicillium candidum pelėsio kultūra 100L

SE897051
6,95 €

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MSO-11 Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897043
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Sūrmaišis TRIKAMPIS 45X40cm 2 vnt.

411306
3,95 €

Sūrmaišis sūrių gamybai. Pagaminta iš lankstaus, patvaraus polietileno (PE2). Dėl kūginės kiaurymių formos audinys nelimpa prie varškės ir suformuoja labai lygų sūrio paviršių. Audinys nesulaiko drėgmės, o tai reiškia, kad gaminant sūrį nereikia sudaryti didelio slėgio. 

GEO - Geotrichum candidum PELĖSIO KULTŪRA 100L

SE897050
6,95 €

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį