Sūrmaišis KUGINIS  sūriams 3kg

Sūrmaišis KUGINIS 3 kg sūriams

SE897027
2,30 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Sūrmaišis KŪGINIS 3 kg sūriams, pagamintas iš lankstaus polietileno skiriasi nuo kitų trimate struktūra, kūgio formos skylutėmis

Sūrmaišis KUGINIS 3 kg sūriams 

Sūrmaišis pagamintas iš lankstaus polietileno skiriasi nuo kitų trimate struktūra, kūgio formos skylutėmis. Ši savybė suteikia sūrmaišiui išskirtinį naudingumą užtikrinant kapiliarinį išrūgų nutekėjimą gaminant sūrius ir varškę. Nuo sūrio masės nesunkiai nuimamas audinys, o paviršius labai lieka lygus.

Privalumai:

·         nesulaiko drėgmės

·         labai lengvai išteka išrūgos, nereikia naudoti didelių presų

·         varškė ir sūris neprilimpa prie audinių, juos galima lengvai atskirti, todėl gaunamas lygus sūrio paviršius

·         juos galima naudoti daug kartų, prieš tai išplovus 60-70°C temperatūroje ir dezinfekavus

Naudojant reikia atkreipti dėmesį į tai, kad audinys lygiąja puse priliptų prie sūrio, tuomet išrūgų ištekėjimas bus geriausias.

Susiję produktai

CAGLIO RENNET šliužo fermentas 100ml.

13623
5,95 €

Gyvulinės kilmės, natūralus šliužo fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno sutraukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 l pieno.

Sausas Rennet fermentas 5x1g.

411200
3,50 €

Mikrobiologinio šliužo fermento milteliai yra fermentinis produktas leidžiantis lengvai ir greitai pagaminti sūrius iš karvės pieno, ožkos pieno ir sojos pieno. Šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl jį galima naudoti ir laikantis dietos, kurioje vengiama gyvūninės kilmės produktų vartojimo. 

Bakterijų kultūra Jogurtui

411240
6,30 €

Naminis jogurtas – puikiai parinktos pieno rūgšties bakterijų kultūros leis greitai pasigaminti skanų, naminį jogurtą! Bakterijos taip pat gali būti naudojamos grietinėlės rūgštinimui ir jogurtiniams sūriams bei garuose virtiems sūriams gaminti.

Jums taip pat gali patikti

M-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100 L

SE897038
6,95 €

Elastingų ir šviežių sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Audinys KVADRATINIS sūriams 50X50 cm 2 vnt.

411305
4,80 €

 Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio. Dėka kūginės formos skylučių, neprilimpa prie sūrio masės, dėl ko sūrio paviršius

ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas...

SE897053
6,95 €

Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtų turinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MSO-11 Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897043
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

LP – Probiotinių bakterijų pradinė kultūra 100L

SE897054
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.

CAGLIO RENNET šliužo fermentas 100ml.

13623
5,95 €

Gyvulinės kilmės, natūralus šliužo fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno sutraukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 l pieno.

Sūrio KORYCINSKI LOW forma/sietelis

SE897028
3,50 €

Forma su stačiakampėmis skylutėmis. Idealiai tinka daugelio sūrių gamybai. Paruošti sūriai atrodo elegantiškai, tradiciškai. Forma turi kojeles, todėl išrūgų nutekėjimas yra lengvesnis. Taip pat turi dvi rankenas, kurios palengvina darbą su forma.

MSE-910 Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897041
6,95 €

Pusiau kietų ir minkštų sūrių gamybai. Ypač rekomenduojamas tradiciniam ir aromatingam Gouda sūriui gaminti. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MSY-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897045
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu

LYSOZYME 5g

SE897060
3,95 €

Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas, kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį