Mažinti rūgštingumą

Rasta 7 prekės(-ių).

Rodoma 1-7 iš 7 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Nurūgštintojas KALIO BIKARBONATAS - 35g

14651-35
1,10 €
Nurūgštintojas KALIO BIKARBONATAS - 35g, Vartojimo būdas:1,35 gr. medžiagos 1 litre vyno sumažina vyno rūgštingumą 1% išreikštu vyno rūgštimi. Reikiamą kiekį medžiagos supilkite į išrūgusį vyną ir išmaišykite arba viename litre išrūgusio vyno ištirpinkite

Nurūgštintojas KALIO BIKARBONATAS 1kg.

14651-100
14,90 €
Nurūgštintojas KALIO BIKARBONATAS 1kg., Vartojimo būdas:1,35 gr. medžiagos 1 litre vyno sumažina vyno rūgštingumą 1% išreikštu vyno rūgštimi. Reikiamą kiekį medžiagos supilkite į išrūgusį vyną ir išmaišykite arba viename litre išrūgusio vyno ištirpinkite

100g. KREIDA

22325-100
2,60 €
100g. KALCIO KARBONATAS (KREIDA), KALCIO KARBONATAS (KREIDA) rūgštingumui mažinti misoje ir vyne. Natūralus produktas išgaunamas iš gryno iškastinio šaltinio dažniausiai iš marmuro, kasybos būdu., Plačiai naudojamas vyndarystėje norint sumažinti vyno rūgš

1kg. KREIDA

22325-1kg
6,50 €
1kg.KALCIO KARBONATAS (KREIDA), KALCIO KARBONATAS (KREIDA) rūgštingumui mažinti misoje ir vyne. Natūralus produktas išgaunamas iš gryno iškastinio šaltinio dažniausiai iš marmuro, kasybos būdu. Plačiai naudojamas vyndarystėje norint sumažinti vyno rūgštin

500 g. KREIDA

22325-500
4,50 €
500 g KALCIO KARBONATAS (KREIDA), KALCIO KARBONATAS (KREIDA) rūgštingumui mažinti misoje ir vyne. Natūralus produktas išgaunamas iš gryno iškastinio šaltinio dažniausiai iš marmuro, kasybos būdu. Plačiai naudojamas vyndarystėje norint sumažinti vyno rūgšt

KREIDA

22325
1,00 €
KALCIO KARBONATAS (KREIDA), KALCIO KARBONATAS (KREIDA) rūgštingumui mažinti misoje ir vyne. Natūralus produktas išgaunamas iš gryno iškastinio šaltinio dažniausiai iš marmuro, kasybos būdu. Plačiai naudojamas vyndarystėje norint sumažinti vyno rūgštingumą

Nurūgštintojas KALIO BIKARBONATAS - 100

14651
2,40 €
Nurūgštintojas KALIO BIKARBONATAS - 100, Vartojimo būdas:1,35 gr. medžiagos 1 litre vyno sumažina vyno rūgštingumą 1% išreikštu vyno rūgštimi. Reikiamą kiekį medžiagos supilkite į išrūgusį vyną ir išmaišykite arba viename litre išrūgusio vyno ištirpinkite

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį