Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
Super mielės T48, Super aktyvios mielės "T48". ALKOHOLIO TOLERANCIJA IKI 20% Tai ypatingai greitos fermentacijos mielės. Fermentacija vyksta nuo 2 - iki 5 dienų.
Super aktyvios mielės "COOBRA 48"., Super aktyvios mielės "COOBRA 48". ALKOHOLIO TOLERANCIJA IKI 21% Tai ypatingai greitos fermentacijos mielės. Fermentacija vyksta nuo 2 - iki 5 dienų., , PARUOŠIMO BŪDAS:, , 6-8kg.cukraus už
Mielės COOBRA BASIC 48, Mielės COOBRA BASIC 48. 6-8 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite., Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Optimaliausia aplinkos temperatūra +20-25°C. Svyruojant temperatūrai fermentac
Spiritinės mielės COOBRA MEGA PACK 25kg., Super aktyvios mielės "COOBRA MEGA PACK" 25kg. cukraus. ALKOHOLIO TOLERANCIJA IKI 18%. Fermentacija vyksta nuo 4 - iki 6 dienų.
Super mielės T48, Super aktyvios mielės "T48". ALKOHOLIO TOLERANCIJA IKI 20% Tai ypatingai greitos fermentacijos mielės. Fermentacija vyksta nuo 2 - iki 5 dienų.
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj
Viskio mielės COOBRA WHISKY, Paruošimo būdas:, paskleiskite mieles ant misos paviršiaus, palaukite 20 min. ir po to gerai viską išmaišykite. Misos temperatūra neturėtų viršyti kambario temperatūros.Pakelio užtenka 25 ltr., PER 3-6 DIENAS FERMENTUOJA IKI 1
Spiritinės mielės COOBRA MEGA PACK 25kg., Super aktyvios mielės "COOBRA MEGA PACK" 25kg. cukraus. ALKOHOLIO TOLERANCIJA IKI 18%. Fermentacija vyksta nuo 4 - iki 6 dienų.
Turbo X-Pure 21.33% aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio!, Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 100 L misos. Tinka misai iš c
Mielės vaisinėms degtinėms.Mielės vaisinėms degtinėms.ALKOHOLIO TOLERANCIJA 18%.Vartojimo būdas: Naudojant šias mieles iš vaisių misos galite gauti net 18% alkoholio misoje. Optimaliausia fermentacijos temperatūra +17 +21°C. Kuo ilgesnis fermentacijos laikas, tuo vaisių aromatas bus sodresnis. Pastaba: prie aukštesnės nei 35°C temperatūros mielės sudega. Sudedamosios dalys: sausosios mie..
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj
Aukščiausios kokybės KOJI turbo mielių mišinys su Rhizopus oryzae štamu ir fermentais. Originalus azijietiškas Rhizopus oryzae štamas – padeda atlikti krakmolo apcukrinimo procesą žemoje temperatūroje iš kukurūzų, kviečių, miežių, rugių, ryžių ir kt.
Viskis tai alkoholinis gėrimas, gaminamas fermentuojant grūdų košę ir brandinamas medinėse, daugiausia ąžuolo statinėse. Spiritinės Turbo Whisky mielės tai mielių, maistingųjų medžiagų ir vitaminų mišinys, idealiai tinkantis greitai grūdinių kultūrų fermentacijai.