Spiritinės mielės

Rasta 18 prekės(-ių).

Rodoma 1-18 iš 18 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Dėžė Mielių COOBRA BASIC VODKA

22784-50
136,00 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Mielės X-PURE-100L

403106
7,90 €
Turbo X-Pure 21.33% aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio!, Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 100 L misos. Tinka misai iš c

Dėžė Mielių COOBRA 48

22642-60
189,00 €

Super aktyvios mielės "COOBRA 48"., Super aktyvios mielės "COOBRA 48". ALKOHOLIO TOLERANCIJA IKI 21% Tai ypatingai greitos fermentacijos mielės. Fermentacija vyksta nuo 2 - iki 5 dienų., , PARUOŠIMO BŪDAS:, , 6-8kg.cukraus už

Viskio mielės COOBRA WHISKY

226332
4,40 €
Viskio mielės COOBRA WHISKY, Paruošimo būdas:, paskleiskite mieles ant misos paviršiaus, palaukite 20 min. ir po to gerai viską išmaišykite. Misos temperatūra neturėtų viršyti kambario temperatūros.Pakelio užtenka 25 ltr., PER 3-6 DIENAS FERMENTUOJA IKI 1

Mielės COOBRA BASIC 48

22609
3,20 €
Mielės COOBRA BASIC 48, Mielės COOBRA BASIC 48. 6-8 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite., Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Optimaliausia aplinkos temperatūra +20-25°C. Svyruojant temperatūrai fermentac

Mielės COOBRA BASIC VODKA

22784
2,90 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Mielės vaisinėms degtinėms.

71004A
2,50 €

Mielės vaisinėms degtinėms.Mielės vaisinėms degtinėms.ALKOHOLIO TOLERANCIJA 18%.Vartojimo būdas: Naudojant šias mieles iš vaisių misos galite gauti net 18% alkoholio misoje. Optimaliausia fermentacijos temperatūra +17 +21°C. Kuo ilgesnis fermentacijos laikas, tuo vaisių aromatas bus sodresnis. Pastaba: prie aukštesnės nei 35°C temperatūros mielės sudega. Sudedamosios dalys: sausosios mie..

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį