Spiritinės mielės

Rasta 20 prekės(-ių).

Rodoma 1-20 iš 20 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Spiritinės TURBO WHISKEY mielės

403160
2,40 €

Viskis tai alkoholinis gėrimas, gaminamas fermentuojant grūdų košę ir brandinamas medinėse, daugiausia ąžuolo statinėse. Spiritinės Turbo Whisky mielės tai mielių, maistingųjų medžiagų ir vitaminų mišinys, idealiai tinkantis greitai grūdinių kultūrų fermentacijai.

KOJI TURBO MIELĖS

403250
3,50 €

Aukščiausios kokybės KOJI turbo mielių mišinys su Rhizopus oryzae štamu ir fermentais. Originalus azijietiškas Rhizopus oryzae štamas – padeda atlikti krakmolo apcukrinimo procesą žemoje temperatūroje iš kukurūzų, kviečių, miežių, rugių, ryžių ir kt.

Mielės X-PURE-100L

403106
7,90 €

Spiritinės mielės Turbo X-Pure 100 L.  Aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui iki 21.3%. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio!, Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 100 L misos. Tinka misai iš c

Mielės X-PURE 25 ltr.

403103
3,50 €

Spiritinės mielės Turbo X-Pure 25 L.  Aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui iki 21.3%. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio! Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 25 L misos.

Mielės COOBRA BASIC VODKA

22784
2,90 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Viskio mielės COOBRA WHISKY

226332
4,40 €
Viskio mielės COOBRA WHISKY, Paruošimo būdas:, paskleiskite mieles ant misos paviršiaus, palaukite 20 min. ir po to gerai viską išmaišykite. Misos temperatūra neturėtų viršyti kambario temperatūros.Pakelio užtenka 25 ltr., PER 3-6 DIENAS FERMENTUOJA IKI 1

Mielės vaisinėms degtinėms.

71004A
2,50 €

Mielės vaisinėms degtinėms.Mielės vaisinėms degtinėms.ALKOHOLIO TOLERANCIJA 18%.Vartojimo būdas: Naudojant šias mieles iš vaisių misos galite gauti net 18% alkoholio misoje. Optimaliausia fermentacijos temperatūra +17 +21°C. Kuo ilgesnis fermentacijos laikas, tuo vaisių aromatas bus sodresnis. Pastaba: prie aukštesnės nei 35°C temperatūros mielės sudega. Sudedamosios dalys: sausosios mie..

Dėžė Mielių COOBRA BASIC VODKA

22784-50
136,00 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį