• Nauja

Spiritinės TURBO WHISKEY mielės

403160
2,40 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Viskis tai alkoholinis gėrimas, gaminamas fermentuojant grūdų košę ir brandinamas medinėse, daugiausia ąžuolo statinėse. Spiritinės Turbo Whisky mielės tai mielių, maistingųjų medžiagų ir vitaminų mišinys, idealiai tinkantis greitai grūdinių kultūrų fermentacijai.

Spiritinės Turbo Whisky mielės tai mielių, maistingųjų medžiagų ir vitaminų mišinys, idealiai tinkantis greitai grūdinių kultūrų (pvz. miežių, rugių, kviečių) fermentacijai. Šios mielės pasižymi tolerancija aukštai temperatūra, leidžia per 6-9 dienas pasiekti 13-15% alkoholio stiprumo su būdingu viskio skoniu ir aromatu.

 

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA:

Pakelio turinį išbarstykite ant fermentais suskystintos košės paviršiaus (pvz., 4,5 kg grūdų, 15-18 l vandens), atvėsintą iki kambario temperatūros. Po 15 minučių gerai išmaišykite, įpilkite apie 2 kg ištirpinto cukraus ir fermentuokite 20-28°C temperatūroje. Po 3-5 dienų įpilkite dar vieną porciją cukraus, maždaug 1-1,5 kg, ir tęskite fermentaciją, kol nustos CO2 išsiskyrimas. Galite įdėti ąžuolo drožlių, kad sustiprintumėte aromatą.

 

Sudedamosios dalys: mielės, diamonio fosfatas, kalio fosfatas, gliukoamilazė, vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas).

Grynasis kiekis: 23 g.

Tolerancija alkoholiui: 13-15%

 

Dėmesio: Pradarius, pakelio turinį sunaudokite iš karto.

Pakelio pakanka 25 ltr.

 

Jums taip pat gali patikti

100g. stipriai skrudintos amerikietiško ąžuolo...

AHM-100
2,20 €
100g. stipriai skrudintos amerikietiško ąžuolo drožlės, Stipriai skrudintos, smulkios, amerikietiško ąžuolo drožlės. Naudojamos viskių gamyboje. Priduoda gėrimui viskio skonį bei aromatą., Drožlės naudojamos tam, kad nereikėtų laikyti gėrimo ąžuolinėse st

Fermentų komplektas

ALFA 1+2
11,00 €
Fermentų komplektas, Tai fermentų komplektas skirtas misos apcukrinimui. Apcukrinantys fermentai suskaldo krakmolą ir dekstrinus iki fermentuojamų cukrų. Tuomet šiuos cukrus mielių ląstelės fermentuoja į alkoholį., Naudojamas grūdinėm kultūrom. Rinkinys s
Susiję produktai

Mielės vaisinėms degtinėms.

71004A
2,50 €

Mielės vaisinėms degtinėms.Mielės vaisinėms degtinėms.ALKOHOLIO TOLERANCIJA 18%.Vartojimo būdas: Naudojant šias mieles iš vaisių misos galite gauti net 18% alkoholio misoje. Optimaliausia fermentacijos temperatūra +17 +21°C. Kuo ilgesnis fermentacijos laikas, tuo vaisių aromatas bus sodresnis. Pastaba: prie aukštesnės nei 35°C temperatūros mielės sudega. Sudedamosios dalys: sausosios mie..

Dėžė Mielių COOBRA BASIC VODKA

22784-50
136,00 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Mielės X-PURE-100L

403106
7,90 €
Turbo X-Pure 21.33% aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio!, Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 100 L misos. Tinka misai iš c

Viskio mielės COOBRA WHISKY

226332
4,40 €
Viskio mielės COOBRA WHISKY, Paruošimo būdas:, paskleiskite mieles ant misos paviršiaus, palaukite 20 min. ir po to gerai viską išmaišykite. Misos temperatūra neturėtų viršyti kambario temperatūros.Pakelio užtenka 25 ltr., PER 3-6 DIENAS FERMENTUOJA IKI 1

Mielės COOBRA BASIC VODKA

22784
2,90 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Dėžė Mielių COOBRA 48

22642-60
189,00 €

Super aktyvios mielės "COOBRA 48"., Super aktyvios mielės "COOBRA 48". ALKOHOLIO TOLERANCIJA IKI 21% Tai ypatingai greitos fermentacijos mielės. Fermentacija vyksta nuo 2 - iki 5 dienų., , PARUOŠIMO BŪDAS:, , 6-8kg.cukraus už

KOJI TURBO MIELĖS

403250
3,50 €

Aukščiausios kokybės KOJI turbo mielių mišinys su Rhizopus oryzae štamu ir fermentais. Originalus azijietiškas Rhizopus oryzae štamas – padeda atlikti krakmolo apcukrinimo procesą žemoje temperatūroje iš kukurūzų, kviečių, miežių, rugių, ryžių ir kt.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį