Fermentų komplektas
Fermentų komplektas
Tai fermentų komplektas skirtas misos apcukrinimui. Apcukrinantys fermentai suskaldo krakmolą ir dekstrinus iki fermentuojamų cukrų. Tuomet šiuos cukrus mielių ląstelės fermentuoja į alkoholį.
Naudojamas grūdinėm kultūrom. Rinkinys susideda iš alfa-amilazės ir gliuko-amilazės.
NAUDOJIMAS: Sudėjus alfa amilaze Nr.1 gliuko amilazė Nr.2 dedamas ne anksčiau kaip po
2 val. Sudėjus gliuko amilazę (Nr.2), kai leidžia temperatūra, sudedamos
mielės.
DĖMESIO! Nr.1 - dedamas į misą kurios temperatūra negali viršyti 80°C,
Nr.2 - dedamas į misą kurios temperatūra negali viršyti 65°C
Dozavimas: Nr.1(alfa amilazė) 5ml. - 50 kg. miltų.
Nr.2 (gliuko amilazė) 20ml. - 50 kg. miltų.
Grynasis komplekto kiekis: Nr.1(alfa amilazė) 50 ml.
Nr.2 (gliuko amilazė) 200 ml.
Parduodamo kiekio pakanka 500kg. miltų.