Priedai sūrio gamybai

Skystas kalcio chloridas - 50 ml
411213

1.70€ Be PVM: 1.41€

Skystas kalcio chloridas - 50 mlPrieš patekdamas į rinką pienas yra pasetrizuojamas, tai lemia natūraliai piene esančio kalcio sumažėjimą. Papildomai pridėjus kalcio chlorido padeda atkurti kai kuriuos prarastus kalcio kiekius. ..

Sausas veršelių fermentas 5x1g.
411200

3.00€ Be PVM: 2.48€

Sausas veršelių fermentas 5x1g.Gyvulinės kilmės sutraukinantis fermentas  yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu..

Kalcio chloridas
411211

2.00€ Be PVM: 1.65€

Kalcio chloridasKalcio chlorido (CaCl2). Kalcio chloridas dedamas į pieną tam, kad padidėtų sūrių gamybos efektyvumas - jis pagerina pieno konsistenciją ir sutraukimą, bei praturtina jį kalciu. Jo panaudojimas sumažina kazei..

Kalcio chloridas
13625

2.50€ Be PVM: 2.07€

Kalcio chloridas. Prieš patekdamas į rinką pienas yra pasetrizuojamas, tai lemia natūraliai piene esančio kalcio sumažėjimą. Papildomai pridėjus kalcio chlorido padeda atkurti kai kuriuos prarastus kalcio kiekius. Tai padės jums..

Juodieji pipirai (Pepe nero tellicherry)
13714

4.50€ Be PVM: 3.72€

Juodieji pipirai. Grynasis kiekis: 25g...

Vaškas Sūriams
411225

2.30€ Be PVM: 1.90€

Vaškas SūriamsGrynasis kiekis: 150g.Pagaminta: Lenkijoje..

CAGLIO veršelių fermentas 100ml.
13623

4.90€ Be PVM: 4.05€

CAGLIO veršelių fermentas 100ml.Gyvulinės kilmės traukinantis fermentas CAGLIO  yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifi..

Laikinai nėra

Mikrobiologinis veršelių fermentas 50ml.
411201

2.50€ Be PVM: 2.07€

Mikrobiologinis veršelių fermentas 50ml.Mikrobiologinis veršelių fermentas sūrio gamybai.Fermentasyra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. 1 litrui pieno užtenka 5 lašų fermento.Nau..

Laikinai nėra
Rodoma nuo 1 iki 8 iš 8 (1 puslapių)
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard