• Nauja
Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 100g

BROWIN Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 100g

411215
2,95 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Sūriui gaminti nepakeičiamas produktas, kuris užtikrina didesnį sūrio gamybos efektyvumą. Kalcio chloridas pagerina varškės formavimosi, varškės vientisumą, varškės perdirbimą.

Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 100g

Sūriui gaminti nepakeičiamas produktas, kuris užtikrina didesnį sūrio gamybos efektyvumą. Kalcio chloridas pagerina varškės formavimosi, varškės vientisumą, varškės perdirbimą.

Produkto panaudojimas ir savybės:

·      Lengvesnis varškės pjaustymas – kietą varškę lengviau supjaustyti gabalėliais.

·      Aukšta kokybė – siūlomas kalcio chloridas turi maisto sertifikatus ir yra saugus sveikatai.

·      Alaus virimui – kalcio chloridas suteikia alui švelnų, sotų ir stabilų skonį, taip pat prisideda prie baltymų flokuliacijos.

·       Didelė pakuotė, ekonomiškas pasirinkimas – 100 g produkto užtenka 1000 - 1400 litrų pieno ir yra žymiai pigesnis lyginant su mažesnėmis pakuotėmis.

 

Kalcio chloridas sūrių gamyboje naudojamas siekiant padidinti sūrio gamybos efektyvumą. Jis yra būtinas naudojant mažai pasterizuotam pienui arba pienui, kuriame yra mažai kalcio. Kalcio chloridas pagerina pieno konsistenciją ir varškės formavimosi potencialą. Naudojant, sumažėjo kazeino ir riebalų nuostoliai.

Dėl kalcio chlorido sūrio varškė yra tankesnė ir lengviau apdorojama, sūrio grūdeliai lengviau susitraukia.

Dozavimas:

Kalcio chlorido reikia naudoti 0,7–1 g (žiupsneliu) kalcio chlorido 10 litrų pieno.


Kaip naudoti:

Rekomenduojama kalcio chlorido kiekį ištirpinkite 50 ml virinto vandens ir supilkite į pieną. Įpilkite produkto prieš inokuliaciją su bakterijų kultūromis ir šliužo fermentu. Naudokite produktą pagal gamintojo rekomenduojamą dozę – kalcio chlorido perteklius gali sukelti galutinio produkto kartumą.

 

PASTABA: produktas gali dirginti akis. Jei produkto pateko į akis, keletą minučių kruopščiai jas skalaukite vandeniu.

 

Grynasis svoris: 100g

Susiję produktai

PP-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897048
6,95 €

Gruyere, Emmental, Eldamer ir kitiems šveicariškiems sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Jums taip pat gali patikti

PE audinys KVADRATINIS sūriams 90x90 35g/m2

SE897011
2,90 €

Iš lankstaus polietileno pagaminti sūrio audiniai skiriasi nuo kitų savo trimate struktūra. Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio.

Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 10g

SE897056
1,50 €

Maisto gamybai skirtas kalcio chloridas CaCl2 yra druska, naudojama sūrių gamyboje, siekiant atkurti kalcio balansą piene. Būtinas pasterizuotam pienui! Kalcio chlorido naudojimas pieno produktų ir sūrio gamyboje užtikrina stabilią ir pastovią koaguliaciją bei kokybišką varškę.

Sausas Rennet fermentas 5x1g.

411200
3,50 €

Mikrobiologinio šliužo fermento milteliai yra fermentinis produktas leidžiantis lengvai ir greitai pagaminti sūrius iš karvės pieno, ožkos pieno ir sojos pieno. Šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl jį galima naudoti ir laikantis dietos, kurioje vengiama gyvūninės kilmės produktų vartojimo. 

Jogurto gaminimo aparatas su termostatu, 9...

801018
69,95 €

Jogurto gaminimo aparatas su elektroniniu ekranu ir galimybe reguliuoti laiką bei temperatūrą – nepamainomas prietaisas ruošiant naminį jogurtą ir kefyrą. Rinkinį sudaro 9 stiklainiai.

MST-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897044
6,95 €

Pusiau kietų, kietųjų, minkštųjų, ir mėlynųjų sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

SLBH-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897049
6,95 €

Pusiau kietiems ir pasta filata sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Sūrmaišis TRIKAMPIS 45X40cm 2 vnt.

411306
3,95 €

Sūrmaišis sūrių gamybai. Pagaminta iš lankstaus, patvaraus polietileno (PE2). Dėl kūginės kiaurymių formos audinys nelimpa prie varškės ir suformuoja labai lygų sūrio paviršių. Audinys nesulaiko drėgmės, o tai reiškia, kad gaminant sūrį nereikia sudaryti didelio slėgio. 

Laiškiniai Česnakai 100g

SE897073
3,50 €

Laiškiniai česnakai - tai džiovinti, smulkiai supjaustyti gumbeliniai lapeliai, puikiai tinkantys varškei, sriuboms ir padažams, patiekalams su kiaušiniais, bulvėmis, ankštinėmis daržovėmis ir salotoms. Laiškiniuose svogūnuose gausu vitamino C, akį džiuginančio provitamino A, B grupės vitaminų, kalcio, magnio ir kalio.

MYE-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897046
6,95 €

Grietinei, pasūkų, varškės, varškės sūrio, koryciński sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

PP-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897048
6,95 €

Gruyere, Emmental, Eldamer ir kitiems šveicariškiems sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Drenažinis kilimėlis sūriams 100x100cm

SE897013
6,95 €

Sūrio drenažinis kilimėlis brandinimo lentynoms, stalams, drenažo vonioms ir pan. Ypatinga jos struktūra sukuria idealias sąlygas (oro ir drėgmės srautas, įtakoja sūrio laikymui) sūrį lašinti, džiovinti ir brandinti.

PE audinys KVADRATINIS sūriams 50x50 35g/m2

SE897009
1,90 €

Iš lankstaus polietileno pagaminti sūrio audiniai skiriasi nuo kitų savo trimate struktūra. Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį