• Nauja
Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 100g

BROWIN Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 100g

411215
2,95 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Sūriui gaminti nepakeičiamas produktas, kuris užtikrina didesnį sūrio gamybos efektyvumą. Kalcio chloridas pagerina varškės formavimosi, varškės vientisumą, varškės perdirbimą.

Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 100g

Sūriui gaminti nepakeičiamas produktas, kuris užtikrina didesnį sūrio gamybos efektyvumą. Kalcio chloridas pagerina varškės formavimosi, varškės vientisumą, varškės perdirbimą.

Produkto panaudojimas ir savybės:

·      Lengvesnis varškės pjaustymas – kietą varškę lengviau supjaustyti gabalėliais.

·      Aukšta kokybė – siūlomas kalcio chloridas turi maisto sertifikatus ir yra saugus sveikatai.

·      Alaus virimui – kalcio chloridas suteikia alui švelnų, sotų ir stabilų skonį, taip pat prisideda prie baltymų flokuliacijos.

·       Didelė pakuotė, ekonomiškas pasirinkimas – 100 g produkto užtenka 1000 - 1400 litrų pieno ir yra žymiai pigesnis lyginant su mažesnėmis pakuotėmis.

 

Kalcio chloridas sūrių gamyboje naudojamas siekiant padidinti sūrio gamybos efektyvumą. Jis yra būtinas naudojant mažai pasterizuotam pienui arba pienui, kuriame yra mažai kalcio. Kalcio chloridas pagerina pieno konsistenciją ir varškės formavimosi potencialą. Naudojant, sumažėjo kazeino ir riebalų nuostoliai.

Dėl kalcio chlorido sūrio varškė yra tankesnė ir lengviau apdorojama, sūrio grūdeliai lengviau susitraukia.

Dozavimas:

Kalcio chlorido reikia naudoti 0,7–1 g (žiupsneliu) kalcio chlorido 10 litrų pieno.


Kaip naudoti:

Rekomenduojama kalcio chlorido kiekį ištirpinkite 50 ml virinto vandens ir supilkite į pieną. Įpilkite produkto prieš inokuliaciją su bakterijų kultūromis ir šliužo fermentu. Naudokite produktą pagal gamintojo rekomenduojamą dozę – kalcio chlorido perteklius gali sukelti galutinio produkto kartumą.

 

PASTABA: produktas gali dirginti akis. Jei produkto pateko į akis, keletą minučių kruopščiai jas skalaukite vandeniu.

 

Grynasis svoris: 100g

Susiję produktai

PP-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897048
6,95 €

Gruyere, Emmental, Eldamer ir kitiems šveicariškiems sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Jums taip pat gali patikti

Ėriukų Rennet pasta 100g

SE897035
4,00 €

Ėriukų Rennet šliužo pasta yra produktas, gaunamas iš ėriukų ir ožiukų skrandžių. Tai tradicinė itališka šliužo pasta. Iš jo gaminami aukštos kokybės sūriai, visų pirma avių ir ožkų sūriai. Šis šliužo fermentas suteikia gaminamam sūriui mažiau saldų, sausesnį ir aštresnį skonį.

Natūralus Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897031
7,50 €

Koncentruotas! Švarusstandartizuotas fermentas gaunamas iš veršelių ir (arba) suaugusių karvių skrandžių išskirtų fermentų. Dėl šliužo fermento susidaro varškė.

CAGLIO RENNET šliužo fermentas 100ml.

13623
5,00 €

Gyvulinės kilmės, natūralus šliužo fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno sutraukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 l pieno.

PE audinys KVADRATINIS sūriams 90x90 35g/m2

SE897011
2,90 €

Iš lankstaus polietileno pagaminti sūrio audiniai skiriasi nuo kitų savo trimate struktūra. Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio.

Drenažinis kilimėlis sūriams 20x20cm

SE897014
2,80 €

Drenažinis kilimėlis sūrių brandinimo lentynoms, stalams, drenažo vonioms ir pan. Ypatinga jos struktūra sukuria idealias sąlygas (oro ir drėgmės srautas, įtakoja sūrio laikymui) sūrį lašinti, džiovinti ir brandinti.

Sūrio KORYCINSKI maža forma/sietelis

SE897030
5,00 €

Forma Korycinski sūriui. Tai specialus sietelis, suteikiantis šiam sūriui būdingą formą. Jis pagamintas iš aukštos kokybės plastiko. Formą galima naudoti ir kaip koštuvą varškei pertrinti.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį