Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 100g
Sūriui gaminti nepakeičiamas produktas, kuris užtikrina didesnį sūrio gamybos efektyvumą. Kalcio chloridas pagerina varškės formavimosi, varškės vientisumą, varškės perdirbimą.
Produkto panaudojimas ir savybės:
· Lengvesnis varškės pjaustymas – kietą varškę lengviau supjaustyti gabalėliais.
· Aukšta kokybė – siūlomas kalcio chloridas turi maisto sertifikatus ir yra saugus sveikatai.
· Alaus virimui – kalcio chloridas suteikia alui švelnų, sotų ir stabilų skonį, taip pat prisideda prie baltymų flokuliacijos.
· Didelė pakuotė, ekonomiškas pasirinkimas – 100 g produkto užtenka 1000 - 1400 litrų pieno ir yra žymiai pigesnis lyginant su mažesnėmis pakuotėmis.
Kalcio chloridas sūrių gamyboje naudojamas siekiant padidinti sūrio gamybos efektyvumą. Jis yra būtinas naudojant mažai pasterizuotam pienui arba pienui, kuriame yra mažai kalcio. Kalcio chloridas pagerina pieno konsistenciją ir varškės formavimosi potencialą. Naudojant, sumažėjo kazeino ir riebalų nuostoliai.
Dėl kalcio chlorido sūrio varškė yra tankesnė ir lengviau apdorojama, sūrio grūdeliai lengviau susitraukia.
Dozavimas:
Kalcio chlorido reikia naudoti 0,7–1 g (žiupsneliu) kalcio chlorido 10 litrų pieno.
Kaip naudoti:
Rekomenduojama kalcio chlorido kiekį ištirpinkite 50 ml virinto vandens ir supilkite į pieną. Įpilkite produkto prieš inokuliaciją su bakterijų kultūromis ir šliužo fermentu. Naudokite produktą pagal gamintojo rekomenduojamą dozę – kalcio chlorido perteklius gali sukelti galutinio produkto kartumą.
PASTABA: produktas gali dirginti akis. Jei produkto pateko į akis, keletą minučių kruopščiai jas skalaukite vandeniu.
Grynasis svoris: 100g