• Nauja
LIPAZĖ 10g

LIPAZĖ 10g

SE897059
2,25 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Lipazė naudojama pieno pramonėje gaminant ilgai ir vidutiniškai brandintus sūrius, kur reikalingas aromatingesnis „aštrus“ skonis.

LIPAZĖ 

Lipazė naudojama pieno pramonėje gaminant ilgai ir vidutiniškai brandintus sūrius, kur reikalingas aromatingesnis „aštrus“ skonis.

Lipazė milteliuose yra natūralus ekstraktas. Amorfiniuose kristaliniuose milteliuose nėra konservantų, dažiklių, baliklių, kvapiųjų medžiagų ar įvairių priedų.

Naudojimas:

Intensyvaus, išraiškingo skonio ir aštriems sūriams: 5 - 8g./100 l. pieno
Švelnesniems, grietinėlės skonio ir rūgštiems sūriams: 1
- 2.5g./100 l. pieno

Grynasis kiekis: 10g.

Susiję produktai

PE audinys KVADRATINIS sūriams 50x50 35g/m2

SE897009
1,90 €

Iš lankstaus polietileno pagaminti sūrio audiniai skiriasi nuo kitų savo trimate struktūra. Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio.

Natūralus Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897031
7,50 €

Koncentruotas! Švarusstandartizuotas fermentas gaunamas iš veršelių ir (arba) suaugusių karvių skrandžių išskirtų fermentų. Dėl šliužo fermento susidaro varškė.

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Jums taip pat gali patikti

MSO-11 Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897043
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

ABY - Startinė Bakterija Jogurtui + probiotikas...

SE897053
6,95 €

Rekomenduojama fermentuoto pieno, jogurtų turinčių probiotinių savybių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Sausas Rennet fermentas 5x1g.

411200
3,50 €

Mikrobiologinio šliužo fermento milteliai yra fermentinis produktas leidžiantis lengvai ir greitai pagaminti sūrius iš karvės pieno, ožkos pieno ir sojos pieno. Šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl jį galima naudoti ir laikantis dietos, kurioje vengiama gyvūninės kilmės produktų vartojimo. 

MST-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897044
6,95 €

Pusiau kietų, kietųjų, minkštųjų, ir mėlynųjų sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

SLBH-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897049
6,95 €

Pusiau kietiems ir pasta filata sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Mikrobiologinis Sausas veršelių fermentas 5,5g

SE897034
3,95 €

Labai koncentruotas! Mikrobinis fermentas yra natūralus koaguliantas, kurį gamina grybas Rhizomucor Miehei. Fermentas yra tik augalinės kilmės (vegetariškas) ir gaunamas fermentuojant ir išgryninant grybą, todėl susidaro tik fermentas proteazė. 

Sūrio KORYCINSKI LOW forma/sietelis

SE897028
3,50 €

Forma su stačiakampėmis skylutėmis. Idealiai tinka daugelio sūrių gamybai. Paruošti sūriai atrodo elegantiškai, tradiciškai. Forma turi kojeles, todėl išrūgų nutekėjimas yra lengvesnis. Taip pat turi dvi rankenas, kurios palengvina darbą su forma.

RQ - Penicillium Roqueforti pelėsio kultūra 100L

SE897052
6,95 €

Rekomenduojamas šviežiems ir minkštiems sūriams, tokiems kaip Rokforas, Gorgonzola ir Rokpolas. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Ėriukų Rennet pasta 100g

SE897035
4,00 €

Ėriukų Rennet šliužo pasta yra produktas, gaunamas iš ėriukų ir ožiukų skrandžių. Tai tradicinė itališka šliužo pasta. Iš jo gaminami aukštos kokybės sūriai, visų pirma avių ir ožkų sūriai. Šis šliužo fermentas suteikia gaminamam sūriui mažiau saldų, sausesnį ir aštresnį skonį.

Sūrio KORYCINSKI maža forma/sietelis

SE897030
5,00 €

Forma Korycinski sūriui. Tai specialus sietelis, suteikiantis šiam sūriui būdingą formą. Jis pagamintas iš aukštos kokybės plastiko. Formą galima naudoti ir kaip koštuvą varškei pertrinti.

PE audinys KVADRATINIS sūriams 90x90 35g/m2

SE897011
2,90 €

Iš lankstaus polietileno pagaminti sūrio audiniai skiriasi nuo kitų savo trimate struktūra. Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio.

Drenažinis kilimėlis sūriams 100x100cm

SE897013
6,95 €

Sūrio drenažinis kilimėlis brandinimo lentynoms, stalams, drenažo vonioms ir pan. Ypatinga jos struktūra sukuria idealias sąlygas (oro ir drėgmės srautas, įtakoja sūrio laikymui) sūrį lašinti, džiovinti ir brandinti.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį