Natūralus Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml
Koncentruotas! Švarus, standartizuotas fermentas gaunamas iš veršelių ir (arba) suaugusių karvių skrandžių išskirtų fermentų. Dėl šliužo fermento susidaro varškė.
Atkreipkite ypatingą dėmesį į šio šliužo fermento stiprumą (koncentraciją). Šis natūralus (tradicinis) šliužo fermentas yra stiprus ir veiksmingas, pakanka 2-3 lašų litrui pieno.
Sudedamosios dalys:
Chimozinas: 80%
Pepsinas: 20%
Dozavimas:
1-2 ml 10L pieno (apie 20 - 30 lašų 10 litrų pieno)
Stiprumas 1:18 000
Tai reiškia, kad vienas preparato tūris per maždaug 40 minučių, esant maždaug 35 laipsnių Celsijaus temperatūrai, koaguliuoja 18 000 pieno kiekių.
Grynasis kiekis: 50 ml.