• Nauja
Mikrobiologinis Serowar Rennet fermentas 50ml

Natūralus Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897031
7,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Koncentruotas! Švarusstandartizuotas fermentas gaunamas iš veršelių ir (arba) suaugusių karvių skrandžių išskirtų fermentų. Dėl šliužo fermento susidaro varškė.

Natūralus Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

Koncentruotas! Švarus, standartizuotas fermentas gaunamas iš veršelių ir (arba) suaugusių karvių skrandžių išskirtų fermentų. Dėl šliužo fermento susidaro varškė.

Atkreipkite ypatingą dėmesį į šio šliužo fermento stiprumą (koncentraciją). Šis natūralus (tradicinis) šliužo fermentas yra stiprus ir veiksmingas, pakanka 2-3 lašų litrui pieno.

Sudedamosios dalys:

Chimozinas: 80%

Pepsinas: 20%

Dozavimas:

1-2 ml 10L pieno (apie 20 - 30 lašų 10 litrų pieno)

Stiprumas 1:18 000

Tai reiškia, kad vienas preparato tūris per maždaug 40 minučių, esant maždaug 35 laipsnių Celsijaus temperatūrai, koaguliuoja 18 000 pieno kiekių.

Grynasis kiekis: 50 ml.

 

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

PC - Penicillium candidum pelėsio kultūra 100L

SE897051
6,95 €

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

PP-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897048
6,95 €

Gruyere, Emmental, Eldamer ir kitiems šveicariškiems sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

LP – Probiotinių bakterijų pradinė kultūra 100L

SE897054
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.

Sūrio danga (vaškas) - natūralus geltonas 250 g.

SE897067
2,20 €

Vaškas S pagamintas iš rafinuoto lengvo likutinio parafino vaško ir bičių vaško. Naudojamas pieno pramonėje brandinamam sūriui padengti. Jis apsaugo sūrį nuo išsausėjimo, nešvarumų ir mikroorganizmų. Be to, tai suteikia labai gražų vizualinį efektą.

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897032
5,90 €

Koncentruotas! Mikrobinis šliužo fermentas yra fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšių kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva koaguliantams iš gyvulinio ekstrakto. Mikrobiniame šliužo fermente nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų.

Sūrmaišis TRIKAMPIS 45X40cm 2 vnt.

411306
3,70 €

Sūrmaišis sūrių gamybai. Pagaminta iš lankstaus, patvaraus polietileno (PE2). Dėl kūginės kiaurymių formos audinys nelimpa prie varškės ir suformuoja labai lygų sūrio paviršių. Nesulaiko drėgmės, todėl nebūt

MFC-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100 L

SE897039
6,95 €

Minkštų ir šviežių sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Drenažinis kilimėlis sūriams 20x20cm

SE897014
2,80 €

Drenažinis kilimėlis sūrių brandinimo lentynoms, stalams, drenažo vonioms ir pan. Ypatinga jos struktūra sukuria idealias sąlygas (oro ir drėgmės srautas, įtakoja sūrio laikymui) sūrį lašinti, džiovinti ir brandinti.

Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 100g

SE897057
8,90 €

Maisto gamybai skirtas kalcio chloridas CaCl2 yra druska, naudojama sūrių gamyboje, siekiant atkurti kalcio balansą piene. Būtinas pasterizuotam pienui! Kalcio chlorido naudojimas pieno produktų ir sūrio gamyboje užtikrina stabilią ir pastovią koaguliaciją bei tvirtą varškę.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį