• Nauja
  • Laikinai neturime
Mikrobiologinis Serowar Rennet fermentas 50ml

Natūralus Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897031
7,50 €
Su mokesčiais

Koncentruotas! Švarusstandartizuotas fermentas gaunamas iš veršelių ir (arba) suaugusių karvių skrandžių išskirtų fermentų. Dėl šliužo fermento susidaro varškė.

Natūralus Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

Koncentruotas! Švarus, standartizuotas fermentas gaunamas iš veršelių ir (arba) suaugusių karvių skrandžių išskirtų fermentų. Dėl šliužo fermento susidaro varškė.

Atkreipkite ypatingą dėmesį į šio šliužo fermento stiprumą (koncentraciją). Šis natūralus (tradicinis) šliužo fermentas yra stiprus ir veiksmingas, pakanka 2-3 lašų litrui pieno.

Sudedamosios dalys:

Chimozinas: 80%

Pepsinas: 20%

Dozavimas:

1-2 ml 10L pieno (apie 20 - 30 lašų 10 litrų pieno)

Stiprumas 1:18 000

Tai reiškia, kad vienas preparato tūris per maždaug 40 minučių, esant maždaug 35 laipsnių Celsijaus temperatūrai, koaguliuoja 18 000 pieno kiekių.

Grynasis kiekis: 50 ml.

 

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

"Žalioji Čubrica" prieskonių mišinys 250g

SE897074
4,25 €

"Žalioji Čubrica" - tai prieskonių mišinys, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra kalninis čiobrelis giminingas Lietuviškajam čiobreliui. Šis prieskonis būdingas bulgarų virtuvei ir suteikia sūriams nepakartojamą skonį ir aromatą.

Sausas Rennet fermentas 5x1g.

411200
3,50 €

Mikrobiologinio šliužo fermento milteliai yra fermentinis produktas leidžiantis lengvai ir greitai pagaminti sūrius iš karvės pieno, ožkos pieno ir sojos pieno. Šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl jį galima naudoti ir laikantis dietos, kurioje vengiama gyvūninės kilmės produktų vartojimo. 

M-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100 L

SE897038
6,95 €

Elastingų ir šviežių sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Sūrmaišis KUGINIS 36x32cm 5 vnt.

411302
5,65 €

Sūrmaišis pagamintas iš PE2 (35), kurio dėka jis yra labai patvarus. Dėl kūginės kiaurymių struktūros jis nelimpa prie sūrio, todėl jo paviršius bus ypač lygus. Audinys nesulaiko drėgmės, o tai reiškia, kad gaminant sūrį nereikia sudaryti didelio

MST-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897044
6,95 €

Pusiau kietų, kietųjų, minkštųjų, ir mėlynųjų sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

LP – Probiotinių bakterijų pradinė kultūra 100L

SE897054
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.

Drenažinis kilimėlis sūriams 20x20cm

SE897014
2,80 €

Drenažinis kilimėlis sūrių brandinimo lentynoms, stalams, drenažo vonioms ir pan. Ypatinga jos struktūra sukuria idealias sąlygas (oro ir drėgmės srautas, įtakoja sūrio laikymui) sūrį lašinti, džiovinti ir brandinti.

Laiškiniai Česnakai 100g

SE897073
3,50 €

Laiškiniai česnakai - tai džiovinti, smulkiai supjaustyti gumbeliniai lapeliai, puikiai tinkantys varškei, sriuboms ir padažams, patiekalams su kiaušiniais, bulvėmis, ankštinėmis daržovėmis ir salotoms. Laiškiniuose svogūnuose gausu vitamino C, akį džiuginančio provitamino A, B grupės vitaminų, kalcio, magnio ir kalio.

MSE-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897040
6,95 €

Pusiau kieto, kietojo ir minkštojo sūrio gamybai.Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

CAFE DE PARIS prieskonių mišinys 150g

SE897072
3,95 €

"Cafe de Paris" žolelių mišinys yra puikus ir aromatingas prieskonis žolelių sviestui, varškei, padažams, užpilams, žuvies ir trumpai keptos mėsos patiekalams. Jis taip pat puikiai tinka šviežiems trumpai brandintiems pusryčių sūriams arba rūgštiniams ir fermentiniams sūriams.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį