• Nauja
LYSOZYME SKYSTIS 50ml

LYSOZYME SKYSTAS 50ml

SE897061
6,90 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Skystas Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas , kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

LYSOZYME SKYSTIS 50ml

Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas, kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

Piene esančios Clostrridium tyrobutyricum bakterijos fermentuoja laktatą, dėl kurio atsiranda "vėlyvojo pūtimo" defektas aukšto pH sūriuose (pvz. Emmentaler, Gouda ar Edammer ir kt). Net ir mažas šio anaerobo sporų tankis sūrių gamybai naudojamame piene gali sukelti šį reiškinį, jei augimo sąlygos yra tinkamos. Šiam defektui būdingos, dėl dujų burbuliukų susidarymo, atsiradusios didelės pūslelės, įtrūkimai, ir nenormalaus sviesto rūgšties skonio.

Lysozyme žymimas simboliu E1105.

 Lysozyme dažniausiai naudojamas:

    - brandinamo sūrio gamyboje

    - gaminant į sūrį panašius produktus

    - pieno gėrimuose

    - fermentuotose vyno gėrimuose

    - vynuogių vyno produktuose

 Dozavimas: 10-15ml/ 100 litrų pieno.

 Laikymas: Laikyti originalioje pakuotėje tamsioje ir sausoje vietoje, kambario temperatūroje 15 - 25°C, neužšaldyti.

 Grynasis kiekis: 50 ml

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

"Žalioji Čubrica" prieskonių mišinys 250g

SE897074
4,25 €

"Žalioji Čubrica" - tai prieskonių mišinys, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra kalninis čiobrelis giminingas Lietuviškajam čiobreliui. Šis prieskonis būdingas bulgarų virtuvei ir suteikia sūriams nepakartojamą skonį ir aromatą.

PG-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897047
6,95 €

Kietojo sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

CAFE DE PARIS prieskonių mišinys 150g

SE897072
3,95 €

"Cafe de Paris" žolelių mišinys yra puikus ir aromatingas prieskonis žolelių sviestui, varškei, padažams, užpilams, žuvies ir trumpai keptos mėsos patiekalams. Jis taip pat puikiai tinka šviežiems trumpai brandintiems pusryčių sūriams arba rūgštiniams ir fermentiniams sūriams.

Ožragės sėklos 350g

SE897077
4,05 €

Ožragė pasižymi intensyviu aromatu ir unikaliu skoniu. Sūriams jis suteikia šieno aromatą ir nuostabų riešutų poskonį. Be to, jis labai sveikas, jame gausu antioksidantų, augalinių baltymų, vitaminų ir mineralų.

Pomidorų su bazilikais ir česnakais prieskonių...

SE897075
5,80 €

Išskirtinis prieskonių mišinys, pasižymintis nepaprastu aromatu. Stiprus pomidorų skonis, kurį suteikia saulėje džiovinti pomidorai, puikiai dera su bazilikais ir kvapniais česnakų gabalėliais.

YO122 – Jogurto Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897055
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, rekomenduojama gaminant paprastą (tirštoką) jogurtą, mišrius jogurtus ir geriamus jogurtus.

LYSOZYME 5g

SE897060
3,95 €

Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas, kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį