• Laikinai neturime
LYSOZYME SKYSTIS 50ml

LYSOZYME SKYSTAS 50ml

SE897061
6,90 €
Su mokesčiais

Skystas Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas , kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

LYSOZYME SKYSTIS 50ml

Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas, kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

Piene esančios Clostrridium tyrobutyricum bakterijos fermentuoja laktatą, dėl kurio atsiranda "vėlyvojo pūtimo" defektas aukšto pH sūriuose (pvz. Emmentaler, Gouda ar Edammer ir kt). Net ir mažas šio anaerobo sporų tankis sūrių gamybai naudojamame piene gali sukelti šį reiškinį, jei augimo sąlygos yra tinkamos. Šiam defektui būdingos, dėl dujų burbuliukų susidarymo, atsiradusios didelės pūslelės, įtrūkimai, ir nenormalaus sviesto rūgšties skonio.

Lysozyme žymimas simboliu E1105.

 Lysozyme dažniausiai naudojamas:

    - brandinamo sūrio gamyboje

    - gaminant į sūrį panašius produktus

    - pieno gėrimuose

    - fermentuotose vyno gėrimuose

    - vynuogių vyno produktuose

 Dozavimas: 10-15ml/ 100 litrų pieno.

 Laikymas: Laikyti originalioje pakuotėje tamsioje ir sausoje vietoje, kambario temperatūroje 15 - 25°C, neužšaldyti.

 Grynasis kiekis: 50 ml

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

Sūrmaišis TRIKAMPIS 45X40cm 2 vnt.

411306
3,95 €

Sūrmaišis sūrių gamybai. Pagaminta iš lankstaus, patvaraus polietileno (PE2). Dėl kūginės kiaurymių formos audinys nelimpa prie varškės ir suformuoja labai lygų sūrio paviršių. Audinys nesulaiko drėgmės, o tai reiškia, kad gaminant sūrį nereikia sudaryti didelio slėgio. 

MST-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897044
6,95 €

Pusiau kietų, kietųjų, minkštųjų, ir mėlynųjų sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

RQ - Penicillium Roqueforti pelėsio kultūra 100L

SE897052
6,95 €

Rekomenduojamas šviežiems ir minkštiems sūriams, tokiems kaip Rokforas, Gorgonzola ir Rokpolas. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Pomidorai su raudonėliais ir aitriosiomis...

SE897076
5,95 €

Išskirtinis prieskonių mišinys, pasižymintis nepaprastu aromatu. Stiprus pomidorų skonis, kurį suteikia saulėje džiovinti pomidorai, puikiai dera su raudonėliais, o aitrioji paprikos kompozicija suteikia pikantiško skonio.

MSE-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897040
6,95 €

Pusiau kieto, kietojo ir minkštojo sūrio gamybai.Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

GEO - Geotrichum candidum PELĖSIO KULTŪRA 100L

SE897050
6,95 €

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį