• Laikinai neturime
Sūrmaišis KUGINIS  sūriams 2kg

Sūrmaišis KUGINIS 2 kg sūriams

SE897026
2,10 €
Su mokesčiais

Sūrmaišis KŪGINIS 2 kg sūriams, pagamintas iš lankstaus polietileno skiriasi nuo kitų trimate struktūra, kūgio formos skylutėmis

Sūrmaišis KUGINIS 2 kg sūriams 

Sūrmaišis pagamintas iš lankstaus polietileno skiriasi nuo kitų trimate struktūra, kūgio formos skylutėmis. Ši savybė suteikia sūrmaišiui išskirtinį naudingumą užtikrinant kapiliarinį išrūgų nutekėjimą gaminant sūrius ir varškę. Nuo sūrio masės nesunkiai nuimamas audinys, o paviršius labai lieka lygus.

Privalumai:

·         nesulaiko drėgmės

·         labai lengvai išteka išrūgos, nereikia naudoti didelių presų

·         varškė ir sūris neprilimpa prie audinių, juos galima lengvai atskirti, todėl gaunamas lygus sūrio paviršius

·         juos galima naudoti daug kartų, prieš tai išplovus 60-70°C temperatūroje ir dezinfekavus

Naudojant reikia atkreipti dėmesį į tai, kad audinys lygiąja puse priliptų prie sūrio, tuomet išrūgų ištekėjimas bus geriausias.

Susiję produktai

CAGLIO RENNET šliužo fermentas 100ml.

13623
5,95 €

Gyvulinės kilmės, natūralus šliužo fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno sutraukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 l pieno.

Sausas Rennet fermentas 5x1g.

411200
3,50 €

Mikrobiologinio šliužo fermento milteliai yra fermentinis produktas leidžiantis lengvai ir greitai pagaminti sūrius iš karvės pieno, ožkos pieno ir sojos pieno. Šliužo fermentas yra 100% vegetariškas, todėl jį galima naudoti ir laikantis dietos, kurioje vengiama gyvūninės kilmės produktų vartojimo. 

Bakterijų kultūra Jogurtui

411240
6,30 €

Naminis jogurtas – puikiai parinktos pieno rūgšties bakterijų kultūros leis greitai pasigaminti skanų, naminį jogurtą! Bakterijos taip pat gali būti naudojamos grietinėlės rūgštinimui ir jogurtiniams sūriams bei garuose virtiems sūriams gaminti.

Jums taip pat gali patikti

Maltos Ožragės sėklos 300g

SE897078
3,85 €

Ožragė pasižymi intensyviu aromatu ir unikaliu skoniu. Sūriams jis suteikia šieno aromatą ir nuostabų riešutų poskonį. Be to, jis labai sveikas, jame gausu antioksidantų, augalinių baltymų, vitaminų ir mineralų.

Sūrio KORYCINSKI LOW forma/sietelis

SE897028
3,50 €

Forma su stačiakampėmis skylutėmis. Idealiai tinka daugelio sūrių gamybai. Paruošti sūriai atrodo elegantiškai, tradiciškai. Forma turi kojeles, todėl išrūgų nutekėjimas yra lengvesnis. Taip pat turi dvi rankenas, kurios palengvina darbą su forma.

MYE-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897046
6,95 €

Grietinei, pasūkų, varškės, varškės sūrio, koryciński sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

PC - Penicillium candidum pelėsio kultūra 100L

SE897051
6,95 €

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Ėriukų Rennet pasta 100g

SE897035
4,00 €

Ėriukų Rennet šliužo pasta yra produktas, gaunamas iš ėriukų ir ožiukų skrandžių. Tai tradicinė itališka šliužo pasta. Iš jo gaminami aukštos kokybės sūriai, visų pirma avių ir ožkų sūriai. Šis šliužo fermentas suteikia gaminamam sūriui mažiau saldų, sausesnį ir aštresnį skonį.

Apsauginis Vaškas Sūriams

411225
3,25 €

Apsauginis vaškas dažniausiai naudojamas sūriams, ypač fermentuotam ir brandintam, padengti. Mūsų siūlomas vaškas yra maisto produktas, o jo aukšta kokybė patvirtinta tyrimais. Veiksminga apsauga nuo išsausėjimo –  vaškas sukuria apsauginį barjerą ant sūrių paviršiaus.

MSO-11 Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897043
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį