CAGLIO RENNET veršelių fermentas
Gyvulinės kilmės, natūralus šliužo fermentas CAGLIO yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu.
Šį CAGLIO fermentą rekomenduojame naudoti gamint itališkuosius sūrius:
Asiago, Bra, Canestrato Pugliese, Caciotta, Caciocavallo, Casciotta dUrbino, Castelmagno, Fiore Sardo, Fontina,
Ožkos sūrius, Sardinijos sūrius, Formai de Mut, Gorgonzola, Montasio, Mozzarella fiordilatte, Mozzarella di Bufala,
Murazzano, šviežius ir brandinamus Pecorino, Pecorino Romano, Pecorino Sardo, Sicilijos Pecorino, Pecorino Toscano,
šviežius ir prieskoninius Provolone, Raschera, Robiaver di Roccaverano, Taleggio, Toma di Gressoney, Tomini, Stracchino, Feta ir visiems kitiems sūriams, kurių skonis turi būti originalus ir pastovus.
Užtenka iki 450 ltr. pieno.
Sudedamosios dalys: gyvulinės kilmės fermentas.
Grynasis kiekis: 100 ml.
Dozavimas: 20/22 ml x 100 litrų pieno.
Atidarius ir nesunaudojus laikyti šaldytuve.
Pagaminta: Italijoje