Ėriukų Rennet pasta 100g
Rennet ėriukų šliužo pasta yra produktas, gaunamas iš ėriukų ir ožiukų skrandžių. Tai tradicinė itališka šliužo pasta. Iš jo gaminami aukštos kokybės sūriai, visų pirma avių ir ožkų sūriai. Šis šliužo fermentas suteikia gaminamam sūriui mažiau saldų, sausesnį ir aštresnį skonį.
Prieš dedant į pieną, rekomenduojama ištirpinti drungname, nechloruotame vandenyje.
Dozavimas: 20-30g 100L pieno (kuo daugiau baltymų, tuo mažiau šliužo fermentų reikia naudoti).
Chimozinas: 75 %.
Pepsinas: 25%
Stiprumas: 1:13.000
Išvaizda: kreminė pasta, tirpstanti vandenyje.
Natrio chloridas (druska): >20 %.
Natrio benzoatas E211: NĖRA
Grynasis kiekis: 100 g.
Laikyti 3-7°C temperatūroje (šaldytuve).