• Nauja
Apsauginė pasta (danga) sūriams - Geltona su natamicinu 100g

Apsauginė danga sūriams - Geltona su natamicinu 100g

SE897065
1,95 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Kopolimero dispersijos sūrio danga vandens pagrindu. Tinka kietiems ir pusiau kietiems sūriams padengti.  

Apsauginė pasta (danga - poliacetatas) - Geltona su natamicinu 100g

Kopolimero dispersijos sūrio danga vandens pagrindu. Tinka kietiems ir pusiau kietiems sūriams padengti. Susidaro kieta apsauginė danga. 

 Danga turi būti dengiama 2-3 sluoksniais, naudojant specialią kempinę, skudurėlį ar ranką.

Natamicinas dar labiau sumažina nepageidaujamų mikroorganizmų augimą ant sūrio dangos.

 Leidžia sūriui natūraliai bręsti

- padeda išvengti pelėsių ir mielių atsiradimo

- apsaugo nuo svorio mažėjimo sandėliavimo metu

- suteikia apsaugą nuo mechaninių pažeidimų

- pagerina sūrio išvaizdą

Charakteristika:

- tipas: kopolimerinė dispersija

- spalva: geltona

- klampumas: 7.000 - 8.000 mPa.s. (Brukfildas 23 °C)

- pH: 3,5 - 4,0

- minimali formavimo temperatūra: 6-7 °C

 Mikrobiologija:

- bendras lentelės numeris: <1,104

- enterobakterijos: <10/g

- listeria monocytogenes: nėra 25 g

- mielės ir pelėsiai: <100/g

 Produkto naudojimas / taikymas

- gaminys paruoštas naudoti rankiniu būdu

- jei reikia, galima įpilti vandens

- Kol produktas išlieka skystas, mašinas, įrankius, lentynas ir kt. galima lengvai nuplauti karštu vandeniu

 Laikymo sąlygos:

- laikyti uždaroje pakuotėje 5–25 °C temperatūroje (geriausia 10–15 °C)

Grynasis kiekis: 100g

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

PC - Penicillium candidum pelėsio kultūra 100L

SE897051
6,95 €

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Sūrmaišis TRIKAMPIS 45X40cm 2 vnt.

411306
3,95 €

Sūrmaišis sūrių gamybai. Pagaminta iš lankstaus, patvaraus polietileno (PE2). Dėl kūginės kiaurymių formos audinys nelimpa prie varškės ir suformuoja labai lygų sūrio paviršių. Audinys nesulaiko drėgmės, o tai reiškia, kad gaminant sūrį nereikia sudaryti didelio slėgio. 

Druska OSOLE sūrio gamybai 1kg

SE897062
1,60 €

Druska sustiprina sūrio skonį. Paprastai jis dedamas į varškę prieš pat spaudžiant, nors kai kuriais atvejais įtrinamas į išorinį sūrio paviršių jau susiformavus žievei. Sūriui sūdyti skirta druska yra panaši į sūrymui skirtą druską - ji yra rupi ir ne joduota. Ji taip pat naudojama druska prisotintam tirpalui, kuriame mirkomi įvairių rūšių sūriai, sūrymui gaminti.

PE audinys KVADRATINIS sūriams 90x90 50g/m2

SE897012
3,50 €

Iš lankstaus polietileno pagaminti sūrio audiniai skiriasi nuo kitų savo trimate struktūra. Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio.

Sūrio KORYCINSKI LOW forma/sietelis

SE897028
3,50 €

Forma su stačiakampėmis skylutėmis. Idealiai tinka daugelio sūrių gamybai. Paruošti sūriai atrodo elegantiškai, tradiciškai. Forma turi kojeles, todėl išrūgų nutekėjimas yra lengvesnis. Taip pat turi dvi rankenas, kurios palengvina darbą su forma.

Kalcio chloridas

13625
2,50 €

Kalcio chloridas., Prieš patekdamas į rinką pienas yra pasetrizuojamas, tai lemia natūraliai piene esančio kalcio sumažėjimą. Papildomai pridėjus, kalcio chlorido padeda atkurti kai kuriuos prarastus kalcio kiekius. Tai padės jums gauti gerą varškę bei da

Pomidorai su raudonėliais ir aitriosiomis...

SE897076
5,95 €

Išskirtinis prieskonių mišinys, pasižymintis nepaprastu aromatu. Stiprus pomidorų skonis, kurį suteikia saulėje džiovinti pomidorai, puikiai dera su raudonėliais, o aitrioji paprikos kompozicija suteikia pikantiško skonio.

Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897032
5,90 €

Koncentruotas! Mikrobinis šliužo fermentas yra fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšių kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva koaguliantams iš gyvulinio ekstrakto. Mikrobiniame šliužo fermente nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų.

LYSOZYME SKYSTAS 50ml

SE897061
6,90 €

Skystas Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas , kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

Jogurto gaminimo aparatas su termostatu, 9...

801018
69,95 €

Jogurto gaminimo aparatas su elektroniniu ekranu ir galimybe reguliuoti laiką bei temperatūrą – nepamainomas prietaisas ruošiant naminį jogurtą ir kefyrą. Rinkinį sudaro 9 stiklainiai.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį