• Nauja
Apsauginė pasta (danga) sūriams - Geltona su natamicinu 100g

Apsauginė danga sūriams - Geltona su natamicinu 100g

SE897065
1,95 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Kopolimero dispersijos sūrio danga vandens pagrindu. Tinka kietiems ir pusiau kietiems sūriams padengti.  

Apsauginė pasta (danga - poliacetatas) - Geltona su natamicinu 100g

Kopolimero dispersijos sūrio danga vandens pagrindu. Tinka kietiems ir pusiau kietiems sūriams padengti. Susidaro kieta apsauginė danga. 

 Danga turi būti dengiama 2-3 sluoksniais, naudojant specialią kempinę, skudurėlį ar ranką.

Natamicinas dar labiau sumažina nepageidaujamų mikroorganizmų augimą ant sūrio dangos.

 Leidžia sūriui natūraliai bręsti

- padeda išvengti pelėsių ir mielių atsiradimo

- apsaugo nuo svorio mažėjimo sandėliavimo metu

- suteikia apsaugą nuo mechaninių pažeidimų

- pagerina sūrio išvaizdą

Charakteristika:

- tipas: kopolimerinė dispersija

- spalva: geltona

- klampumas: 7.000 - 8.000 mPa.s. (Brukfildas 23 °C)

- pH: 3,5 - 4,0

- minimali formavimo temperatūra: 6-7 °C

 Mikrobiologija:

- bendras lentelės numeris: <1,104

- enterobakterijos: <10/g

- listeria monocytogenes: nėra 25 g

- mielės ir pelėsiai: <100/g

 Produkto naudojimas / taikymas

- gaminys paruoštas naudoti rankiniu būdu

- jei reikia, galima įpilti vandens

- Kol produktas išlieka skystas, mašinas, įrankius, lentynas ir kt. galima lengvai nuplauti karštu vandeniu

 Laikymo sąlygos:

- laikyti uždaroje pakuotėje 5–25 °C temperatūroje (geriausia 10–15 °C)

Grynasis kiekis: 100g

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

Laiškiniai Česnakai 100g

SE897073
3,50 €

Laiškiniai česnakai - tai džiovinti, smulkiai supjaustyti gumbeliniai lapeliai, puikiai tinkantys varškei, sriuboms ir padažams, patiekalams su kiaušiniais, bulvėmis, ankštinėmis daržovėmis ir salotoms. Laiškiniuose svogūnuose gausu vitamino C, akį džiuginančio provitamino A, B grupės vitaminų, kalcio, magnio ir kalio.

LYSOZYME 5g

SE897060
3,95 €

Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas, kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

M-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100 L

SE897038
6,95 €

Elastingų ir šviežių sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Sūrio KORYCINSKI LOW forma/sietelis

SE897028
3,50 €

Forma su stačiakampėmis skylutėmis. Idealiai tinka daugelio sūrių gamybai. Paruošti sūriai atrodo elegantiškai, tradiciškai. Forma turi kojeles, todėl išrūgų nutekėjimas yra lengvesnis. Taip pat turi dvi rankenas, kurios palengvina darbą su forma.

PE audinys KVADRATINIS sūriams 90x90 35g/m2

SE897011
2,90 €

Iš lankstaus polietileno pagaminti sūrio audiniai skiriasi nuo kitų savo trimate struktūra. Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio.

CAGLIO RENNET šliužo fermentas 100ml.

13623
5,00 €

Gyvulinės kilmės, natūralus šliužo fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno sutraukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 l pieno.

PG-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897047
6,95 €

Kietojo sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

PP-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897048
6,95 €

Gruyere, Emmental, Eldamer ir kitiems šveicariškiems sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 10g

SE897056
1,50 €

Maisto gamybai skirtas kalcio chloridas CaCl2 yra druska, naudojama sūrių gamyboje, siekiant atkurti kalcio balansą piene. Būtinas pasterizuotam pienui! Kalcio chlorido naudojimas pieno produktų ir sūrio gamyboje užtikrina stabilią ir pastovią koaguliaciją bei kokybišką varškę.

Medvilninis (muslino) audinys sūriams 60x80

SE897017
2,65 €

Medvilninis (muslino) audinys - pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės. Idealiai tinka sūriui gaminti. Jame galima virti, kad būtų sunaikintos bakterijos, taip pat galima lyginti karštu lygintuvu. Labai gerai tinka iškloti sūrio formoms ir išrūgoms nusunkti.

Natūralus Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897031
7,50 €

Koncentruotas! Švarusstandartizuotas fermentas gaunamas iš veršelių ir (arba) suaugusių karvių skrandžių išskirtų fermentų. Dėl šliužo fermento susidaro varškė.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį