Sūrmaišis KUGINIS  sūriams

Sūrmaišis KUGINIS 36x32cm 5 vnt.

411302
4,80 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Sūrmaišis pagamintas iš PE2 (35), kurio dėka jis yra labai patvarus. Dėl kūginės kiaurymių struktūros jis nelimpa prie sūrio, todėl jo paviršius bus ypač lygus. Audinys nesulaiko drėgmės, o tai reiškia, kad gaminant sūrį nereikia sudaryti didelio

Sūrmaišis KUGINIS  

Dėl kūginės kiaurymių struktūros jis nelimpa prie sūrio, todėl jo paviršius bus  ypač lygus.
Audinys nesulaiko drėgmės, o tai reiškia, kad gaminant sūrį nereikia sudaryti didelio slėgio. Audinys pagamintas iš PE2 (35), kurio dėka jis yra labai patvarus. 

Privalumai:

·         nesulaiko drėgmės

·         labai lengvai išteka išrūgos, nereikia naudoti didelių presų

·         varškė ir sūris neprilimpa prie audinių, juos galima lengvai atskirti, todėl gaunamas lygus sūrio paviršius

·         juos galima naudoti daug kartų, prieš tai išplovus 60-70°C temperatūroje ir dezinfekavus

Naudojant reikia atkreipti dėmesį į tai, kad audinys lygiąja puse priliptų prie sūrio, tuomet išrūgų ištekėjimas bus geriausias.

Komplekte 5vnt. (kaina nurodyta už 5 vnt.)

Matmenys: 36x32x45cm.

Forma: Trikampė

Susiję produktai

Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897032
5,90 €

Koncentruotas! Mikrobinis šliužo fermentas yra fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšių kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva koaguliantams iš gyvulinio ekstrakto. Mikrobiniame šliužo fermente nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų.

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Jums taip pat gali patikti

Apsauginis Vaškas Sūriams

411225
3,25 €

Apsauginis vaškas dažniausiai naudojamas sūriams, ypač fermentuotam ir brandintam, padengti. Mūsų siūlomas vaškas yra maisto produktas, o jo aukšta kokybė patvirtinta tyrimais. Veiksminga apsauga nuo išsausėjimo –  vaškas sukuria apsauginį barjerą ant sūrių paviršiaus.

MSO-11 Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897043
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Medvilninis (muslino) audinys sūriams 60x80

SE897017
2,65 €

Medvilninis (muslino) audinys - pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės. Idealiai tinka sūriui gaminti. Jame galima virti, kad būtų sunaikintos bakterijos, taip pat galima lyginti karštu lygintuvu. Labai gerai tinka iškloti sūrio formoms ir išrūgoms nusunkti.

Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 10g

SE897056
1,50 €

Maisto gamybai skirtas kalcio chloridas CaCl2 yra druska, naudojama sūrių gamyboje, siekiant atkurti kalcio balansą piene. Būtinas pasterizuotam pienui! Kalcio chlorido naudojimas pieno produktų ir sūrio gamyboje užtikrina stabilią ir pastovią koaguliaciją bei kokybišką varškę.

MST-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897044
6,95 €

Pusiau kietų, kietųjų, minkštųjų, ir mėlynųjų sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MFC-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100 L

SE897039
6,95 €

Minkštų ir šviežių sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml

SE897032
5,90 €

Koncentruotas! Mikrobinis šliužo fermentas yra fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšių kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva koaguliantams iš gyvulinio ekstrakto. Mikrobiniame šliužo fermente nėra jokių genetiškai modifikuotų organizmų.

PC - Penicillium candidum pelėsio kultūra 100L

SE897051
6,95 €

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Ėriukų Rennet pasta 100g

SE897035
4,00 €

Ėriukų Rennet šliužo pasta yra produktas, gaunamas iš ėriukų ir ožiukų skrandžių. Tai tradicinė itališka šliužo pasta. Iš jo gaminami aukštos kokybės sūriai, visų pirma avių ir ožkų sūriai. Šis šliužo fermentas suteikia gaminamam sūriui mažiau saldų, sausesnį ir aštresnį skonį.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį