Super aktyvios mielės T3
Vartojimo būdas:
6-7 kg. cukraus užpilkite 21 l. šilto plius 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l. Optimaliausia plius 20-25°C aplinkos temperatūra .Svyruojant temperatūrai fermentacija gali užtrukti ilgiau.
6 KG. CUKRAUS PER 3 DIENAS FERMENTUOJA IKI
15% ALKOHOLIO.
7 KG. CUKRAUS PER 5
DIENAS FERMENTUOJA IKI 17% ALKOHOLIO.
Sudedamosios dalys:
- sausosios mielės saccharomyces cervisiae, karbamidas,
- diamonio
fosfatas,
- magnio sulfatas,
- rūgštingumą reguliuojanti medžiaga magnio karbonatas,
medžiaga nuo putojimo silicis,
- vitaminai B1.
Grynasis kiekis: 130 gr.
Gamintojas: La-Hem AB Švedija
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įmonė ”MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3\; Plungė. .