• Nauja

KOJI TURBO MIELĖS

403250
3,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Aukščiausios kokybės KOJI turbo mielių mišinys su Rhizopus oryzae štamu ir fermentais. Originalus azijietiškas Rhizopus oryzae štamas – padeda atlikti krakmolo apcukrinimo procesą žemoje temperatūroje iš kukurūzų, kviečių, miežių, rugių, ryžių ir kt.

Aukščiausios kokybės KOJI turbo mielių mišinys su Rhizopus oryzae štamu ir fermentais. Originalus azijietiškas Rhizopus oryzae štamas – padeda atlikti krakmolo apcukrinimo procesą iš kukurūzų, kviečių, miežių, rugių, ryžių ir kt.

Originali azijietiška Rhizopus oryzae atmaina – padeda vykdyti krakmolo apcukrinimo procesą.

Krakmolingoms žaliavoms - mišinys skirtas miltų iš maltų ryžių, kukurūzų, kviečių, miežių, rugių ir bulvių fermentacijai.

Sudėtyje yra fermentų - Turbo Koji yra produktas, kuriame yra fermentų: alfa-amilazės, kuri skystina krakmolą, ir gliukoamilazę, kuri skaido krakmolą į gliukozę.

Šaltas procesas - naudojant Turbo Koji mieles miltų nereikia užplikyti (60-70°C), miltai užpilami 25-30°C temperatūroje.

Nereikia dėti maistinių medžiagų – į mišinį nereikia pridėti maistinių medžiagų. Jo sudėtis užtikrina optimalią fermentaciją.

Tolerancija alkoholiui - 12-14%

Mišinyje esantys fermentai krakmolą 30°C temperatūroje skaido į fermentuojamus paprastus cukrus, kuriuos mielės paverčia alkoholiu. Lengvas procesas kaip gaminant ir iš cukraus. Fermentacijos laikas apie 3 savaites.

Naudojimo instrukcija

Į 30 l talpos fermentacijos indą supilkite 15 l 45°C vandens, įberkite 7 kg miltų arba 7 kg maltų grūdų (kukurūzų, kviečių, miežių, rugių, ryžių ir kt.) ir gerai išmaišykite.

Gaminant iš javų, patartina juos užpilti verdančiu vandeniu.

Pripildykite fermentacijos indą vandeniu iki 25 L. Bendra misos temperatūra turi būti 30-35°C, pakelio turinį paskleiskite ant bako paviršiaus. Po 15 minučių išmaišykite. Palikite fermentuotis 25-38°C temperatūroje apie 15 dienų.

Pirmosiomis fermentacijos dienomis mišinį rekomenduojame maišyti kasdien, nes žaliava nugrimzta į dugną.

 DĖMESIO!

Fermentacijos procesas vyksta žemoje temperatūroje, todėl nepamirškite kruopščiai dezinfekuoti visų indų ir aksesuarų!

Pastaba: gali putoti!

Sudedamosios dalys: gliukoamilazė, spiritinės mielės, Rhizopus oryzae grybai 20%, alfa amilazė

Grynasis kiekis: 50 g.

Pakelio pakanka 25 ltr misos.

Susiję produktai

Viskio mielės COOBRA WHISKY

226332
4,40 €
Viskio mielės COOBRA WHISKY, Paruošimo būdas:, paskleiskite mieles ant misos paviršiaus, palaukite 20 min. ir po to gerai viską išmaišykite. Misos temperatūra neturėtų viršyti kambario temperatūros.Pakelio užtenka 25 ltr., PER 3-6 DIENAS FERMENTUOJA IKI 1

Mielės X-PURE-100L

403106
7,90 €
Turbo X-Pure 21.33% aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio!, Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 100 L misos. Tinka misai iš c

Dėžė Mielių COOBRA BASIC VODKA

22784-50
136,00 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Mielės COOBRA BASIC VODKA

22784
2,90 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Dėžė Mielių COOBRA 48

22642-60
189,00 €

Super aktyvios mielės "COOBRA 48"., Super aktyvios mielės "COOBRA 48". ALKOHOLIO TOLERANCIJA IKI 21% Tai ypatingai greitos fermentacijos mielės. Fermentacija vyksta nuo 2 - iki 5 dienų., , PARUOŠIMO BŪDAS:, , 6-8kg.cukraus už

Mielės vaisinėms degtinėms.

71004A
2,50 €

Mielės vaisinėms degtinėms.Mielės vaisinėms degtinėms.ALKOHOLIO TOLERANCIJA 18%.Vartojimo būdas: Naudojant šias mieles iš vaisių misos galite gauti net 18% alkoholio misoje. Optimaliausia fermentacijos temperatūra +17 +21°C. Kuo ilgesnis fermentacijos laikas, tuo vaisių aromatas bus sodresnis. Pastaba: prie aukštesnės nei 35°C temperatūros mielės sudega. Sudedamosios dalys: sausosios mie..

Mielės COOBRA BASIC 48

22609
3,20 €
Mielės COOBRA BASIC 48, Mielės COOBRA BASIC 48. 6-8 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite., Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Optimaliausia aplinkos temperatūra +20-25°C. Svyruojant temperatūrai fermentac

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį