Mielės vaisinėms degtinėms.
Mielės vaisinėms degtinėms.ALKOHOLIO TOLERANCIJA 18%.
Vartojimo būdas:
Naudojant šias mieles iš vaisių misos galite gauti net 18% alkoholio misoje.
Optimaliausia fermentacijos temperatūra +17 +21°C. Kuo ilgesnis fermentacijos laikas, tuo vaisių aromatas bus sodresnis.
Pastaba: prie aukštesnės nei 35°C temperatūros mielės sudega.
Sudedamosios dalys:
sausosios mielės Saccharomyces cervisiae,
vitaminai B1,
enzimai.
Grynasis kiekis: 45 gr. Pakelio užtenka 25 ltr. misos.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: CBF DRINKIT, Švedija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. ”MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.