• Laikinai neturime
Mielės X-PURE-100L

Mielės X-PURE-100L

403106
7,90 €
Su mokesčiais
Turbo X-Pure 21.33% aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio!, Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 100 L misos. Tinka misai iš c

Mielės X-PURE-100L

Turbo X-Pure 21.33%  aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio!

Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 100 L misos. Tinka misai iš cukraus, vaisių ir grūdų fermentuoti. Šių mielių dėka galite sėkmingai paruošti puikų gėrimą iš grūdų, vaisių ir cukraus. Greita ir efektyvi fermentacija – mielės gali išfermentuoti net 36 kg cukraus pasiekdamos 21,3% alkoholio. 25 kg cukraus išfermentuoja net per 5-6 dienas. Naudojant šias mieles malonus gatavo produkto aromatas.

Kaip naudoti:

Pasirinkite fermentacijos variantą (žr. lentelę). Pirmąją dalį cukraus suberkite į fermentacijos indą ir ištirpinkite atitinkamame kiekyje drungno vandens, kurio temperatūra apie 30°C. Tada supilkite visą mielių maišelio turinį ir atsargiai išmaišykite. Gautą tirpalą fermentuokite lentelėje nurodytą dienų skaičių (pagal pasirinktą variantą), 20-25 ⁰C temperatūroje.

Pasirinkus II; III ar IV fermentacijos būdą, cukrų berkite dalimis (kaip nurodyta lentelėje). Papildomą cukraus dalį sudėkite po * 24 kitą dalį (jei pasirinkote IV būdą) po** 48 valandų.

Fermentacijos būdai               I                           II                          III                         IV
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alkoholis [%]                               15                        17                        19                        21,3
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sukrus [kg]      Dalis (I)              25                        20                        20                        20
                          -------------------------------------------------------------------------------------

                          Dalis (II)*           -                            8                         12                        10
                          --------------------------------------------------------------------------------------

                          Dalis (III)**          -                         -                           -                             6
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanduo [L]                                   85                        83                        81                        78
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fermentacijos laikas                5-6                      8-10                    10-12                  12-14
         (dienomis)

Pasibaigus fermentacijai, palikite misą skaidrėti. Žemesnėje temperatūroje skaidrėja geriau. Norėdami pagreitinti skaidrėjimą, naudokite SKAIDRINTOJĄ MegaPack 100 ltr. https://medeja.lt/vyno-gamyba/medziagos-vyno-gamybai/vyna-skaidrinancios-medziagos/skaidrintojas-megapack-100-ltr

Pasibaigus fermentacijai, misa turės šiek tiek saldų poskonį, kurio šaltinis yra mielių gaminamas glicerolis.

Sudedamosios dalys: mielės, kalio fosfatas (V), magnio sulfatas (VI), kalcio karbonatas (IV), vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas).

Laikyti sausoje vietoje kambario temperatūroje.

Grynasis svoris: 360 g.

Pakelio užtenka 100 ltr misos užraugti.

Kilmės šalis: Lenkija

Platintojas: D. Marcinkevičiaus įmonė ”MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3\; Plungė.

Susiję produktai

Viskio mielės COOBRA WHISKY

226332
4,40 €
Viskio mielės COOBRA WHISKY, Paruošimo būdas:, paskleiskite mieles ant misos paviršiaus, palaukite 20 min. ir po to gerai viską išmaišykite. Misos temperatūra neturėtų viršyti kambario temperatūros.Pakelio užtenka 25 ltr., PER 3-6 DIENAS FERMENTUOJA IKI 1

Mielės COOBRA BASIC VODKA

22784
2,90 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Mielės COOBRA BASIC 48

22609
3,20 €
Mielės COOBRA BASIC 48, Mielės COOBRA BASIC 48. 6-8 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite., Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Optimaliausia aplinkos temperatūra +20-25°C. Svyruojant temperatūrai fermentac

Mielės vaisinėms degtinėms.

71004A
2,50 €

Mielės vaisinėms degtinėms.Mielės vaisinėms degtinėms.ALKOHOLIO TOLERANCIJA 18%.Vartojimo būdas: Naudojant šias mieles iš vaisių misos galite gauti net 18% alkoholio misoje. Optimaliausia fermentacijos temperatūra +17 +21°C. Kuo ilgesnis fermentacijos laikas, tuo vaisių aromatas bus sodresnis. Pastaba: prie aukštesnės nei 35°C temperatūros mielės sudega. Sudedamosios dalys: sausosios mie..

Spiritinės TURBO WHISKEY mielės

403160
2,40 €

Viskis tai alkoholinis gėrimas, gaminamas fermentuojant grūdų košę ir brandinamas medinėse, daugiausia ąžuolo statinėse. Spiritinės Turbo Whisky mielės tai mielių, maistingųjų medžiagų ir vitaminų mišinys, idealiai tinkantis greitai grūdinių kultūrų fermentacijai.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį