Mielės X-PURE-100L

Mielės X-PURE-100L

403106
7,90 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Turbo X-Pure 21.33% aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio!, Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 100 L misos. Tinka misai iš c

Mielės X-PURE-100L

Turbo X-Pure 21.33%  aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio!

Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 100 L misos. Tinka misai iš cukraus, vaisių ir grūdų fermentuoti. Šių mielių dėka galite sėkmingai paruošti puikų gėrimą iš grūdų, vaisių ir cukraus. Greita ir efektyvi fermentacija – mielės gali išfermentuoti net 36 kg cukraus pasiekdamos 21,3% alkoholio. 25 kg cukraus išfermentuoja net per 5-6 dienas. Naudojant šias mieles malonus gatavo produkto aromatas.

Kaip naudoti:

Pasirinkite fermentacijos variantą (žr. lentelę). Pirmąją dalį cukraus suberkite į fermentacijos indą ir ištirpinkite atitinkamame kiekyje drungno vandens, kurio temperatūra apie 30°C. Tada supilkite visą mielių maišelio turinį ir atsargiai išmaišykite. Gautą tirpalą fermentuokite lentelėje nurodytą dienų skaičių (pagal pasirinktą variantą), 20-25 ⁰C temperatūroje.

Pasirinkus II; III ar IV fermentacijos būdą, cukrų berkite dalimis (kaip nurodyta lentelėje). Papildomą cukraus dalį sudėkite po * 24 kitą dalį (jei pasirinkote IV būdą) po** 48 valandų.

Fermentacijos būdai               I                           II                          III                         IV
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alkoholis [%]                               15                        17                        19                        21,3
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sukrus [kg]      Dalis (I)              25                        20                        20                        20
                          -------------------------------------------------------------------------------------

                          Dalis (II)*           -                            8                         12                        10
                          --------------------------------------------------------------------------------------

                          Dalis (III)**          -                         -                           -                             6
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanduo [L]                                   85                        83                        81                        78
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fermentacijos laikas                5-6                      8-10                    10-12                  12-14
         (dienomis)

Pasibaigus fermentacijai, palikite misą skaidrėti. Žemesnėje temperatūroje skaidrėja geriau. Norėdami pagreitinti skaidrėjimą, naudokite SKAIDRINTOJĄ MegaPack 100 ltr. https://medeja.lt/vyno-gamyba/medziagos-vyno-gamybai/vyna-skaidrinancios-medziagos/skaidrintojas-megapack-100-ltr

Pasibaigus fermentacijai, misa turės šiek tiek saldų poskonį, kurio šaltinis yra mielių gaminamas glicerolis.

Sudedamosios dalys: mielės, kalio fosfatas (V), magnio sulfatas (VI), kalcio karbonatas (IV), vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas).

Laikyti sausoje vietoje kambario temperatūroje.

Grynasis svoris: 360 g.

Pakelio užtenka 100 ltr misos užraugti.

Kilmės šalis: Lenkija

Platintojas: D. Marcinkevičiaus įmonė ”MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3\; Plungė.

Susiję produktai

Viskio mielės COOBRA WHISKY

226332
4,40 €
Viskio mielės COOBRA WHISKY, Paruošimo būdas:, paskleiskite mieles ant misos paviršiaus, palaukite 20 min. ir po to gerai viską išmaišykite. Misos temperatūra neturėtų viršyti kambario temperatūros.Pakelio užtenka 25 ltr., PER 3-6 DIENAS FERMENTUOJA IKI 1

Mielės COOBRA BASIC VODKA

22784
2,90 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Dėžė Mielių COOBRA 48

22642-60
189,00 €

Super aktyvios mielės "COOBRA 48"., Super aktyvios mielės "COOBRA 48". ALKOHOLIO TOLERANCIJA IKI 21% Tai ypatingai greitos fermentacijos mielės. Fermentacija vyksta nuo 2 - iki 5 dienų., , PARUOŠIMO BŪDAS:, , 6-8kg.cukraus už

Dėžė Mielių COOBRA BASIC VODKA

22784-50
136,00 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Mielės COOBRA BASIC 48

22609
3,20 €
Mielės COOBRA BASIC 48, Mielės COOBRA BASIC 48. 6-8 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite., Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Optimaliausia aplinkos temperatūra +20-25°C. Svyruojant temperatūrai fermentac

Mielės vaisinėms degtinėms.

71004A
2,50 €

Mielės vaisinėms degtinėms.Mielės vaisinėms degtinėms.ALKOHOLIO TOLERANCIJA 18%.Vartojimo būdas: Naudojant šias mieles iš vaisių misos galite gauti net 18% alkoholio misoje. Optimaliausia fermentacijos temperatūra +17 +21°C. Kuo ilgesnis fermentacijos laikas, tuo vaisių aromatas bus sodresnis. Pastaba: prie aukštesnės nei 35°C temperatūros mielės sudega. Sudedamosios dalys: sausosios mie..

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį