100g. Vyno mielės E 123

100g. Vyno mielės E 123

35941-100
11,45 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
100g. Vyno mielės E 123, Vyno mielės ES 123 mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Fermentacijos metu pagerinta aromatinę ko

100g. Vyno mielės E 123
Vyno mielės ES 123 mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Fermentacijos metu pagerinta aromatinę kokybę, bei antrinių aromatų gamybą. Fermentacijos pradžioje esant tinkamai aminorūgščių mitybai šis štamas sintezuoja junginius, kurie prisideda prie vynų antrinių aromatų (pvz. šviežių obuolių ir citrusinių vaisių ar gėlių). Ypatingai tinka gaminant saldžius ar pusiau saldžius vynus su nesurauginto cukraus kiekiu vyne. Vyno pagaminto su šiomis mielėmis nebūtina ilgai brandinti.
Dėl šių antrinių aromatų stabilumo, su ES 123 mielėmis rekomenduojama fermentuoti vynus, skirtus distiliato gamyba.

Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces cerevisiae.

Grynasis kiekis: 100 g.
Pakelio užtenka pasigaminti iki 500 ltr. vyno.

Dozavimas: 20-40g./100 ltr.
Alkoholio tolerancija: 14%.

Fermentacijos temperatūra: 15 - 25°C.

Tolerancija kitoms mielėms: „KILLER“ (naikina kitas mieles).

Gamintojas: Enartis, Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Susiję produktai

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE 100g

36732-100
12,00 €

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE., Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose., Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto i

Vyno mielės E 123

35941
1,60 €
Vyno mielės ES 123, mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.., Fermentacijos metu pagerinta aromatinę kokybę, bei antrinių arom

TOKAJ vyno mielės

20468
2,30 €
TOKAJ VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. TOKAJ vyno mielės tinka gaminant

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE.

36731
1,60 €
Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE., Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose., Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto i

STEINBERGER vyno mielės

20449
2,30 €
STEINBERGER VYNO MIELĖS, Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamas sausam vynui gaminti. Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C. Pakelio užtenk

MADEIRA vyno mielės

20472
2,30 €
MADEIRA VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonųjų slyvų, geltonųjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. Madeira vyno mielės tinka gam

Rinkinys BALTO ir ROŽINIO vyno gamybai

22180
6,00 €

Rinkinys BALTO ir ROŽINIO vyno gamybai, Pilnas rinkinys baltiesiems ir rožiniams vynams gaminti iš įvairių uogų ir vaisių. Čia rasite visų pagrindinių priedų kurių reikia gaminant vynus nuo pat pradžių iki galo, įvairių receptų kaip pasigaminti naminį vyn

Vyno mielės 100 AROMA WHITE

72220-100
9,90 €
Vyno mielės MOSKAT AROMA WHITE, mielės, rekomenduojamos jaunų, baltųjų ir rožinių vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Tinka gaminant midų.„AROMA WHITE“ rekomenduojama fermentuot

Vyno mielės 500 AROMA WHITE

72220-500
38,50 €
Vyno mielės MOSKAT AROMA WHITE, mielės, rekomenduojamos jaunų, baltųjų ir rožinių vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Tinka gaminant midų.„AROMA WHITE“ rekomenduojama fermentuot

CHERESO vyno mielės

20478
2,30 €
CHERESO VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. CHERESO vyno mielės tinka gami

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį