TOKAJ vyno mielės
20468
2,30 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 2-6 d.d.
TOKAJ VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. TOKAJ vyno mielės tinka gaminant
TOKAJ VYNO MIELĖS
Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti.
TOKAJ vyno mielės tinka gaminant tiek sausus tiek desertinius saldžius naminius vynus turinčius daug alkoholio.
Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C. Pakelio užtenka pasigaminti iki 30 ltr. vyno.
Grynasis kiekis: 10 g.
Sudedamosios dalys: Sausosios Saccharomyces Cerevisiae mielės.
Gamintojas: CBF DRINKIT, ŠVEDIJA.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.