Vyno mielės AROMA WHITE 500 g.
Mielės, jaunų, baltųjų ir rožinių vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t..
Temperatūra ir maistingosios medžiagos gali turėti didelės įtakos vyno kokybei.
Fermentuojant 14-16°C temperatūroje pagamintuose vynuose išryškėja citrusinių vaisių natos.
Aukštesnė temperatūra (17-22°C) sukuria saldžius vaisių aromatus.
Sudedamosios dalys: sausos mielės saccharomyces cerevisiae.
Grynasis kiekis: 500 g.
Alkoholio tolerancija: 15%.
Fermentacijos temperatūra: 14 - 24°C.
Tolerancija kitoms mielėms: „KILLER“ (naikina kitas mieles).
Dozavimas: 20-40 g/100 l
Dėmesio: Mielės prie aukštesnės kaip 40 ° C sudega. Pakelį atidarius, mieles kuo greičiau sunaudoti.
Gamintojas: Enartis, Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.