Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE 100g
Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE. Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai. Tinka antrinei fermentacijai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose.
Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE.
Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai. Bazinio putojančio vyno gamybai. Bei antrinei fermentacijai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose.
Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto iki 18-20°C. vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30min. Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su sultimis.
Temperatūrų skirtumas, tarp paruoštų mielių ir sulčių neturėtų būtį daugiau kaip 5°C.
DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 34°C mielės žūva.
Grynasis kiekis: 100 g. Pakelio pakanka iki 100ltr. putojančio vyno pasigaminti.
Fermentacijos temperatūra: 10-30°C.
Sudedamosios dalys: Saccharomyces cerevisiae ex r.f. bayanus
Gamintojas: Enartis. Italija
Platintojas: Įm. Medėja Dariaus ir Girėno g 3, Plungė.