• Laikinai neturime
Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE 100g

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE 100g

36732-100
12,00 €
Su mokesčiais

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE., Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose., Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto i

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE.
Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose.
Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto iki 18-20°C. vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30min. Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su sultimis.
temperatūrų skirtumas, tarp paruoštų mielių ir sulčių neturėtų būtį daugiau kaip 5°C.
DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 4°C. mielės žūva.
Grynasis kiekis: 100 g.
Pakelio pakanka iki 100ltr. putojančio vyno pasigaminti.
Fermentacijos temperatūra: 10-30°C.
Sudedamosios dalys: Saccharomyces cerevisiae ex r.f. bayanus
Gamintojas: Enartis. Italija
Platintojas: Įm. Medėja Dariaus ir Girėno g 3, Plungė.

Susiję produktai

Vyno mielės E 123

35941
1,60 €
Vyno mielės ES 123, mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.., Fermentacijos metu pagerinta aromatinę kokybę, bei antrinių arom

MADEIRA vyno mielės

20472
2,30 €
MADEIRA VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonųjų slyvų, geltonųjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. Madeira vyno mielės tinka gam

CHERESO vyno mielės

20478
2,30 €
CHERESO VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. CHERESO vyno mielės tinka gami

STEINBERGER vyno mielės

20449
2,30 €
STEINBERGER VYNO MIELĖS, Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamas sausam vynui gaminti. Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C. Pakelio užtenk

Rinkinys BALTO ir ROŽINIO vyno gamybai

22180
6,00 €

Rinkinys BALTO ir ROŽINIO vyno gamybai, Pilnas rinkinys baltiesiems ir rožiniams vynams gaminti iš įvairių uogų ir vaisių. Čia rasite visų pagrindinių priedų kurių reikia gaminant vynus nuo pat pradžių iki galo, įvairių receptų kaip pasigaminti naminį vyn

TOKAJ vyno mielės

20468
2,30 €
TOKAJ VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. TOKAJ vyno mielės tinka gaminant

Vyno mielės 100 AROMA WHITE

72220-100
9,90 €
Vyno mielės MOSKAT AROMA WHITE, mielės, rekomenduojamos jaunų, baltųjų ir rožinių vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Tinka gaminant midų.„AROMA WHITE“ rekomenduojama fermentuot

Vyno mielės 500 AROMA WHITE

72220-500
38,50 €
Vyno mielės MOSKAT AROMA WHITE, mielės, rekomenduojamos jaunų, baltųjų ir rožinių vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Tinka gaminant midų.„AROMA WHITE“ rekomenduojama fermentuot

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE.

36731
1,60 €
Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE., Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose., Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto i

100g. Vyno mielės E 123

35941-100
11,45 €
100g. Vyno mielės E 123, Vyno mielės ES 123 mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Fermentacijos metu pagerinta aromatinę ko

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį