UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC
Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus.
Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces
cerevisiae.
Grynasis kiekis: 10 g.
Laikyti: sausoje vietoje
Vartojimo būdas:
- Vyno mieles išmaišyti 300 ml.
virinto ir atšaldyto iki 22-30°C vandens, įdėti puse
arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa.
Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos
neturėtų viršyti 10°C. - Rūgimas prasideda maždaug
po 10 val. - DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 38°C
mielės sudega. Alkoholio tolerancija: 13%.
Pakelio kiekio užtenka 30 l vyno.
Fermentacijos temperatūra: 18 - 32°C. Laukinėm
mielėm „NEUTR
Gamintojas: Enartis Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“,
Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.