100 g Universalios vyno mielės SC
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC
Naudojamos gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus.
Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces
cerevisiae.
Grynasis kiekis: 100 g.
Vartojimo būdas:
- naudojama 20 - 40 g./100 ltr. misos
ar sulčiu. - Vyno mieles išmaišyti 1 l.virinto ir atšaldyto iki
22-30°C vandens, įdėti 50g cukraus ir leisti pastovėti
30 min. - Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su
misa. - Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir
misos neturėtų viršyti 10°C. - Rūgimas prasideda
maždaug po 10 val. DĖMESIO: Prie aukštesnės
nei 38°C mielės sudega. - Alkoholio tolerancija: 13%. Pakelio kiekio pakanka
300 l vyno. Fermentacijos temperatūra: 18 - 32°C.
Laukinėm mielėm„NEUTRALIOS“.
Laikyti: sausoje vietoje
Gamintojas: Enartis Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“,
Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.