100 g. Universalios vyno mielės TOP 15

100 g. Universalios vyno mielės TOP 15

17340-100
9,90 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15, STIPRIAM VYNUI. Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tink

UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15
STIPRIAM VYNUI. Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tinka naudoti antrinės fermentacijos metu buteliuose. Taip pat galima naudoti kuomet įstringa fermentacija.

Fermentacijos temperatūra 10 - 30°C
Tolerancija kitoms mielėms:
  "KILLER" ("žudo" kitas mieles) .

Dozavimas: 20-40g./100ltr misos ar sulčių.

Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae ex ph. r. bayanus.

Grynasis kiekis: 100 g.

Gamintojas: Enartis, Italija.

Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.
Pristatymas per 2-4 darbo dienas.

Susiję produktai

Vyno mielės TOP 15

17340
1,60 €
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15 STIPRIAM VYNUI., Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tink

500 g. Universalios vyno mielės TOP 15

17340-500
39,00 €
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15, STIPRIAM VYNUI. Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tink

RESTART vyno mielės top-15

17341
1,60 €

RESTART vyno mielės top-15, Sausosios vyno mielės RESTART -TOP15 Tinka baltiesiems ir raudoniesiems vynams. Naudojama per anksti nustojusiam fermentuotis vynui atgaivinti arba naujam vynui užraugti., Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cere

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį