RESTART vyno mielės top-15
RESTART vyno mielės top-15, Sausosios vyno mielės RESTART -TOP15 Tinka baltiesiems ir raudoniesiems vynams. Naudojama per anksti nustojusiam fermentuotis vynui atgaivinti arba naujam vynui užraugti., Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cere
RESTART vyno mielės top-15
Sausosios vyno mielės RESTART -TOP15 Tinka baltiesiems ir raudoniesiems vynams. Naudojama per anksti nustojusiam fermentuotis vynui atgaivinti arba naujam vynui užraugti.
Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae . Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje.
Grynasis kiekis: 10 g
Alkoholio tolerancija: 17%
Vartojimo būdas:.
- Pakelio pakanka iki30 l vyno.
- Mieles išmaišyti 300 ml nerūgstančio vyno ir palikite 2 val. plius 20–27 °C temperatūroje, o kai paviršiuje atsiranda putelė, supilkite mieles į likusį nerūgstantį vyną.
- Jei putelė neatsiranda gali būti jog vynas persaldintas arba yra per didelė alkoholio koncentracija. Geriausia susisiekite su pardavėju.
Gamintojas: CBF Drinkita Švedija
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įmonė „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė