Universalios vyno mielės STIPRIAM vynui
Universalios vyno mielės STIPRIAM vynui, UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS STIPRIAM VYNUI GAMINTI(iki 17% stiprumo) Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios vyno mielės tinka gaminant
Universalios vyno mielės STIPRIAM vynui
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS STIPRIAM VYNUI GAMINTI(iki 17% stiprumo)
Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus.
Vartojimo būdas:
- Vyno mieles išmaišyti 300 ml.
virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse
arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa
arba sultis.- Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
- Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C,
maksimali 27°C. - Dėmesio: Mielės sudega
aukštesnėje nei 30°C temperatūroje.
Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces
Cerevisiae .
Grynasis kiekis: 10 g.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: CBF DRINKIT, Švedija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“,
Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.