Universalios vyno mielės STIPRIAM vynui
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS STIPRIAM VYNUI GAMINTI(iki 17% stiprumo)
Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus.
Vartojimo būdas:
- Vyno mieles išmaišyti 300 ml.
virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse
arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa
arba sultis.
- Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
- Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C,
maksimali 27°C.
- Dėmesio: Mielės sudega
aukštesnėje nei 30°C temperatūroje.
Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces
Cerevisiae .
Grynasis kiekis: 10 g.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: CBF DRINKIT, Švedija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“,
Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.