Konservantas JASSTOPP
Konservantas JASSTOPP, Konservantas JASSTOPP stabdo mikroorganizmų vystymąsi ir fermentaciją, apsaugo vyną nuo pakartotinės fermentacijos. Taip pat apsaugo nuo oksidacijos, aromato praradimo, spalvos pakeitimo (pvz. parudavimo) ir vyno apkartimo. JASSTOPP
Konservantas JASSTOPP
Konservantas JASSTOPP stabdo mikroorganizmų vystymąsi ir fermentaciją, apsaugo vyną nuo pakartotinės fermentacijos. Taip pat apsaugo nuo oksidacijos, aromato praradimo, spalvos pakeitimo (pvz. parudavimo) ir vyno apkartimo. JASSTOPP vyno skonio nekeičia. Naudojamas vyno konservavimui.
Vartojimo būdas: Pasibaigus vyno fermentacijai atskirkite nuosėdas.
JASSTOPP ištirpinkite 300 ml to paties vyno ir supilkite į likusį vyną.
Dozavimas: 20 - 40g./100l vyno.
Sudedamosios dalys: konservantas kalio sorbatas (E 202), konservantas kalio metabisulfitas (E224), atioksidantas askorbo rūgštis (E300).
Grynasis kiekis: 10 g. PAKELIO UŽTENKA 25 L. VYNO.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: CBF DRINKIT.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. “MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.