Konservantas SORBOSOL-500
Konservantas SORBOSOL-500
Konservantas SORBOSOL stabdo mikroorganizmų vystymąsi ir fermentaciją, apsaugo vyną nuo pakartotinės fermentacijos. Taip pat apsaugo nuo oksidacijos, aromato praradimo, spalvos pakeitimo (pvz. parudavimo) ir vyno apkartimo.
SORBOSOL vyno skonio nekeičia. Naudojamas vyno konservavimui.
Vartojimo būdas: Pasibaigus vyno fermentacijai
atskirkite nuosėdas. Sorbosol
ištirpinkite 500 ml to paties vyno ir supilkite į likusį vyną.
Dozavimas: 20 - 40g./100 ltr. vyno.
Sudedamosios dalys: konservantas kalio sorbatas (E 202), konservantas kalio
metabisulfitas (E224), atioksidantas askorbo rūgštis (E300).
Grynasis kiekis: 500 g.
Pakelio
užtenka 2500 l vyno.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: ENARTIS, Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm.
“MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.