250 KALIO METABISULFITAS
250 KALIO METABISULFITAS
KALIO METABISULFITAS vyndarystėje naudojamas kaip antioksidantas ir antibakterinė priemonė. Naudojama apsaugoti misą ar vyną nuo bakterijų. Taip pat apsaugo vyną nuo spalvos pakeitimo (pvz. parudavimo), aromato praradimo ir apkartimo. Blokuoja oksidacijos procesą, apsaugo ir lėtina nepageidaujamų bakterijų vystymąsi.
DOZAVIMAS: 10-30g.-100ltr. misos. 2-5g. vynui po skaidrinimo ar filtracijos. 10-15g./100ltr. saldaus vyno konservavimui.
Sudedamosios dalys: konservantas kalio metabisulfitas (E 224).
Grynasis kiekis: 250 g.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: ENARTIS, Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. “MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.