1kg. SORBOSOL konservantas
1kg. SORBOSOL konservantas
Konservantas SORBOSOL stabdo mikroorganizmų vystymąsi ir fermentaciją, apsaugo vyną nuo pakartotinės fermentacijos. Taip pat apsaugo nuo oksidacijos, aromato praradimo, spalvos pakeitimo (pvz. parudavimo) ir vyno apkartimo.
SORBOSOL vyno skonio nekeičia.
Naudojamas vyno konservavimui.
Vartojimo būdas: Pasibaigus vyno fermentacijai atskirkite nuosėdas. Sorbosol ištirpinkite to
paties vyno nedideliame kiekyje, po to supilkite į likusį vyną.
Dozavimas: 20 - 40g./100 ltr vyno.
Sudedamosios dalys: konservantas kalio sorbatas (E 202), konservantas kalio metabisulfitas (E224), atioksidantas askorbo rūgštis (E300).
Grynasis kiekis: 1 kg. Pakelio užtenka 5000 ltr. vyno.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: ENARTIS, Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. “MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.