Vyno mielės TOP 15

Vyno mielės TOP 15

17340
1,60 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15 STIPRIAM VYNUI., Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tink

UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15 STIPRIAM VYNUI.

Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tinka naudoti antrinės fermentacijos metu buteliuose. Taip pat galima naudoti kuomet įstriga fermentacija.
TOP 15 mieles rekomenduojama naudoti su maistingosiomis medžiagomis NUTRIFERM ENERGY.

  • Fermentacijos temperatūra 10 - 30°C
  • Naikinančios laukines mieles „KILLER“.
  • Alkoholio tolerancija iki 17 %.
  • Šio kiekio užtenka 30 ltr. misos ar sulčių.

Sudedamosios dalys:

  • sausosios mielės Saccharomyces
    cerevisiae ex ph. r. bayanus.
  • Grynasis kiekis: 10 g.


Gamintojas: Enartis, Italija.
Platintojas:
D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“,
Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.
Pristatymas per 2-4 darbo dienas.

Susiję produktai

500 g. Universalios vyno mielės TOP 15

17340-500
39,00 €
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15, STIPRIAM VYNUI. Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tink

100 g. Universalios vyno mielės TOP 15

17340-100
9,90 €
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15, STIPRIAM VYNUI. Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams (pvz. iš mėlyniu). Tink

RESTART vyno mielės top-15

17341
1,60 €

RESTART vyno mielės top-15, Sausosios vyno mielės RESTART -TOP15 Tinka baltiesiems ir raudoniesiems vynams. Naudojama per anksti nustojusiam fermentuotis vynui atgaivinti arba naujam vynui užraugti., Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cere

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį