BALTYMŲ STABILIZATORIUS
BALTIESIEMS IR ROŽINIAMS VYNAMS
CLARIL ZW
Sudedamosios dalys: Natrio aktyvuotas bentonitas, augaliniai baltymai, chitozanas.
Claril ZW sudėtyje nėra alerginių junginių. Gyvūninės kilmės produktų nebuvimas leidžia jį naudoti gaminant vynus, skirtus vartoti vegetarams ir veganams.
Savybės: Claril ZW skirtas baltymų stabilizavimui baltiesiems ir rožiniams vynams, išlaikant jų juslines savybes ir struktūrą. Jis pagerina baltymų stabilumą ir pašalina nestabilius koloidus, kurie gali turėti įtakos vyno skaidrumui ir filtravimui. Neleidžia susidaryti baltiminėms nuosėdoms buteliuose po išpilstymo.
Augaliniai baltymai, kuriuos sustiprina chitozanas ir bentonitas, yra labai veiksmingi:
▪ gerėja skaidrėjimas.
▪ pašalinami baltymai ir nestabilūs koloidai.
▪ palengvinamas filtravimas.
▪ užkertant kelią lengvam defektui ir pagerinti vyno ilgaamžiškumą.
▪ apsaugo vyną nuo oksidacijos.
▪ neleidžia susidaryti baltiminėms nuosėdoms buteliuose.
Laikyti vėsioje, sausoje ir gerai vėdinamoje vietoje. Dėmesio: produktas linkęs sugerti kvapus.
VEIKIMO LAIKAS MAŽIAUSIAI 48 VAL.
Grynasis kiekis: 100 gr.
Dozavimas: 20 - 80 g./100 l vyno.
Pakelio užtenka 250 – 500 ltr.
Platintojas: Įm. Medėja Dariaus ir Girėno g 3, Plungė.
Gamintojas: ENARTIS Italija.