Vyno mielės 500 ENARTIS ES-401
Vyno mielės ENARTIS ES-401-500g.
ES 401 mielės tinka gaminant raudonuosius ir rožinius vynus pasižyminčiais labai intensyviais šviežių uogų - vaisių aromatais. Skirtos jauniems ir vidutinio brandinimo vynams gaminti iš mėlynių, mėlynųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. Fermentacijos metu geba sumažinti dalį obuolių rūgšties (apie 25%) o tai labai svarbu gaminant vaisių – uogų vynus.
Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces Cerevisiae .
Alkoholio tolerancija 15%
Poveikis kitoms mielėms: Neutralus
Fermentacijos temperatūra: 15 - 30°C
Grynasis kiekis: 500 g.
Dozavimas: 20-40 g/100 l.
Dėmesio: Mielės perkaista aukštesnėje nei 40°C temperatūroje. Atidarius pakelį mieles kuo greičiau sunaudoti.
Laikyti: sausoje vietoje.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.