BURGUNDIŠKOS vyno mielės
20413
2,30 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 2-6 d.d.
"BOURGOGNE" BURGUNDIŠKOS VYNO MIELĖS -, Tinka gaminant raudonuosius vynus iš raudonųjų ir juodųjų serbentų, vyšnių, mėlynių, mėlynųjų vynuogių, gervuogių. Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C., Pastaba: aukštesnėje
"BOURGOGNE" BURGUNDIŠKOS VYNO MIELĖS -
Tinka gaminant raudonuosius vynus iš raudonųjų ir juodųjų serbentų, vyšnių, mėlynių, mėlynųjų vynuogių, gervuogių. Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C.
Pastaba: aukštesnėje nei +30°C temperatūroje mielės žūna.
Pakelio mielių pakanka pasigaminti 25 litrus naminio vyno.
Sudedamosios dalys: Sausosios Saccharomyces Cerevisiae mielės.
Grynasis kiekis: 10 g.
Gamintojas: CBF DRINKIT, ŠVEDIJA.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.